Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

Idén is lesz virtualizációs nap

Bodnár Ádám, 2010. október 29. 14:03
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is lesz virtualizációs nap, azaz V-Day, amelyre rendszergazdák, üzemeltetési szakemberek mellett vállalati informatikai döntéshozókat is várnak a szervezők.

hirdetés

November 5-én pénteken tartják az idei virtualizációs napot, amely egy közösségi kezdeményezésű rendezvény a virtualizációval kapcsolatos problémák és megoldások megvitatására, bemutatására. A V-Day helyszíne idén is a Lurdy Ház.

A V-Day egy non-profit közösségi kezdeményezésként indult, időközben azonban a területen érdekelt legnagyobb vállalatok sorakoztak fel mögé, ennek megfelelően a 2010-es konferencián jelen lesz a Microsoft, a Red Hat (ULX), a Novell, a Citrix (Computerlinks), a VMware (Andrews Kft.), illetve a NetApp is. Az előadások két szekcióban zajlanak majd, emellett egy kiállítás is látogatható lesz, ahol a gyártóktól közvetlenül kérdezhetnek a látogatók. A prezentációk után délután egy kerekasztal-beszélgetés is látható, hallható lesz.

Réz András, a rendezvény főszervezője a HWSW-nek elmondta, a tavalyinál jóval nagyobb látogatottságra számítanak, mivel több program és előadás hallható. Elsősorban rendszergazdákra, üzemeltetési szakemberekre számítanak a szervezők, de kifejezetten vállalati informatikai döntéshozóknak szóló előadás is elhangzik. A rendezvényen a részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött, további részletek elérhetők a www.v-day.hu oldalon.

Facebook

Mit gondolsz? Mondd el!

Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!