Szerző: Bodnár Ádám

2010. október 29. 14:03:00

Idén is lesz virtualizációs nap

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is lesz virtualizációs nap, azaz V-Day, amelyre rendszergazdák, üzemeltetési szakemberek mellett vállalati informatikai döntéshozókat is várnak a szervezők.

November 5-én pénteken tartják az idei virtualizációs napot, amely egy közösségi kezdeményezésű rendezvény a virtualizációval kapcsolatos problémák és megoldások megvitatására, bemutatására. A V-Day helyszíne idén is a Lurdy Ház.

A V-Day egy non-profit közösségi kezdeményezésként indult, időközben azonban a területen érdekelt legnagyobb vállalatok sorakoztak fel mögé, ennek megfelelően a 2010-es konferencián jelen lesz a Microsoft, a Red Hat (ULX), a Novell, a Citrix (Computerlinks), a VMware (Andrews Kft.), illetve a NetApp is. Az előadások két szekcióban zajlanak majd, emellett egy kiállítás is látogatható lesz, ahol a gyártóktól közvetlenül kérdezhetnek a látogatók. A prezentációk után délután egy kerekasztal-beszélgetés is látható, hallható lesz.

Python everywhere! Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt bárhol és bárki használhatja.

Réz András, a rendezvény főszervezője a HWSW-nek elmondta, a tavalyinál jóval nagyobb látogatottságra számítanak, mivel több program és előadás hallható. Elsősorban rendszergazdákra, üzemeltetési szakemberekre számítanak a szervezők, de kifejezetten vállalati informatikai döntéshozóknak szóló előadás is elhangzik. A rendezvényen a részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött, további részletek elérhetők a www.v-day.hu oldalon.

a címlapról

bye-bye

5

Átalakul a Nokia menedzsmentje

2020. február 19. 13:44

Megszűnt a műszaki vezérigazgató-helyettesi pozíció, a cég próbál feljönni riválisaira.

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 20. 12:37

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.