Szerző: HIRDETÉS

2010. október 4. 15:00

Brother A3-as sorozat: <br />100% meggyőző, 141% mindenkit lenyűgöz!

A Brother bemutatja a világ legelső A3-as multifunkciós tintasugaras nyomtatócsaládját.

Mit jelent a 141%? Az A4-es és az A3-as lapméret közötti különbség és egyben lehetőség is arra, hogy elképzeléseit 141%-on valósítsa meg. A Brother egyedülálló, A3-as, tintás, multifunkciós modelljeivel szkennelhetünk, másolhatunk vagy - egyes modellekkel - faxolhatunk is A3-as méretig.

2010. októberétől átfogó európai Brother-kampány indult, amely "141%" címmel mutatja be az A3-as nyomtatás előnyeit. Az utóbbi évek tendenciája, hogy főleg a kis- és középvállalkozások területén egyre többen használnak A3-as méretet kezelő eszközöket. A Brother a világon elsőként jelentette meg a piacon A3-as, tintás többfunkciós berendezéseit, amelyek a kedvező ár-érték arány és a multifunkcionalitás miatt akár otthoni, akár irodai használatra is kiváló választások lehetnek.

A kényelmet és felhasználóbarát kezelhetőséget kedvelők választhatják az érintőképernyős modelleket, amelyeken könnyedén szerkeszthetik fotóikat, de a 4,2 hüvelykes kijelző segít a szkennelésnél is. Szoftver (Ink Management Key funkció) segíti a kellékanyagok állapotának figyelemmel kísérését. USB Host és kártyaolvasó segítségével PC kapcsolat nélkül is lehet nyomtatni, szkennelni. Olyan plusz funkciókat használhat a készülék szoftvere segítségével, mint a könyv másolása menüpont (megszünteti a fekete hátteret, ha a könyv kisebb, mint a szkennerüveg felülete) vagy kiigazíthatja ferdén beszkennelt dokumentumait. Használhatja a színkiemelő funkciót fotói nyomtatásánál, amellyel még élénkebb képeket készíthet, valamint faxolhat telefonköltség nélkül a költségtakarékos I-Fax funkcióval (MFC-6490CW; MFC-6890CDW).

A Brother A3-as készülékei a különböző felhasználói környezetekben (egyetemek, főiskolák, mérnöki irodák, magánszemélyek) is megállják a helyüket, akár a keret nélküli A3-as nyomtatás, az A3-as nagy felbontású szkennelés (1200x2400dpi), a többféle minőségben indítható nyomtatás vagy a költséghatékonyság a fő szempont. A vonal vastagsága, szaggatottsága műszaki terveknél alapvető fontosságú, mindezt a készülékek finom beállítású nyomtatás mellett tökéletesen kezelik, így pontos nyomatokként láthatja viszont műszaki rajzait a legapróbb részletekig.

Az 1,5 pikoliteres cseppméretet használó gépcsalád költséghatékony nyomtatást tesz lehetővé, amelyhez a nagy kapacitású patronok is hozzájárulnak. A Brothernél a környezettudatos tervezés fontos szempont, ezért, mint minden Brother nyomtató, az A3-as készülékek is rendelkeznek a német „Der Blaue Angel” környezetvédelmi minősítéssel, amely jelzi, hogy a termék újrahasznosítható tervezésű, valamint alacsony a zaj- és káros anyag kibocsátása, ráadásul a csúcsmodell (MFC-6890CDW) duplex egysége segítségével kevesebb papír fogyasztására ösztönöz.

Nagyobb méret, nagyobb hatásfok, visszafogott költségek jellemzik összességében a Brother A3-as sorozatát, amely kiváló választás lehet minden kisvállalkozás számára vagy otthoni felhasználásra is. További információkért az A3-as sorozatról látogasson el weblapunkra.

[A Brother megbízásából készített anyag]

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról