Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Torrentről már letölthető az Office 2010 bétája

Koi Tamás, 2009. november 13. 15:58
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A tervek szerint a jövő héten elérhetővé válik az Office 2010 irodai programcsomag első publikus bétaváltozata, a türelmetlenek azonban már most is letölthetik a telepítőcsomagot a különböző fájlcserélő-szolgáltatásokról.

A torrenten elérhető Office 2010-verzió a Neowin.net beszámolója szerint a 14.0.4514.1009-es verziószámot viseli és a "beta 2" jelzéssel látták el a fejlesztők. A program telepítéséhez aktiválókulcs beírása szükséges, de a beszámolók szerint a telepítőszoftver elfogadja a korábban megjelent Office 2010 technikai előzetesének a kulcsát is.

Utóbbi változat idén júliusban látott napvilágot, és akárcsak a mostani kiadás, az is napokkal a megjelenés előtt felkerült a fájlcserélőkre. Az új irodai programcsomag különböző tesztváltozatai ezzel lényegében a Windows 7 próbaváltozataihoz és belső fejlesztői verzióihoz hasonlóan még a megjelenésük előtt kiszivárognak. A Microsoft új operációs rendszerének különböző stádiumban lévő tesztverzióiból például tucatnyi forgott közkézen a kód lezárásáig.

A Microsoft várhatóan a jövő heti, Los Angeles-i Professional Developers Conference alkalmával mutatja be a publikus bétát, ahogy azt tette tavaly a Windows 7-tel ugyanezen az eseményen. Emlékezetes, hogy a Windows 7 első bétáját elsőként az erre a konferenciára meghívottak kapták meg egy demólemezen - a programot azonnal fel is tették a fájlmegosztókra.

Az Office 2010-ből háromféle kereskedelmi változat készül majd, a Home and Studentben a Word, az Excel és a PowerPoint mellett a OneNote található, a Home and Businessben még az Outlook is, az Office Professionalben pedig mindezeken felül az Access és a Publisher. Mindezeken túl a Wordnek, az Excelnek és a PowerPointnak is lesz böngészőben futó verziója, amely Internet Explorert, Firefoxot és Safarit egyaránt támogat. Ezek a teljes telepített szoftverek képességeinek csak a legfontosabb részét vonultatják fel, a felhasználói felületük viszont azonos, így a felhasználók számára nem jelenthet gondot az átállás. Az Office Web Applicationsből ingyenes változat is lesz majd, reklámokkal megtámogatva.

Az Office 2010 a tervek szerint 2010 elején jelenik meg, pontos dátumot a Microsoft egyelőre nem közölt.

Facebook

Mit gondolsz? Mondd el!

Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.