Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

Online is követhető az új Windowsok hazai startja

Bodnár Ádám, 2009. október 05. 15:42
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Október 7-én, szerdán lesz a Windows 7 és a Windows Server 2008 R2 magyarországi szakmai premierje. Az eseményre a helyek már elfogytak, a későn ébredők a neten élőben nézhetik az előadásokat.

hirdetés

A Microsoft szerdán tartja a Windows 7 és a Windows Server 2008 R2 hazai szakmai premierjét, a Lurdy-házban zajló eseményre azonban pillanatok alatt elfogytak a szabad helyek. Szerencsére a hoppon maradtak is követhetik az előadásokat, a TechNet csapat ugyanis élőben közvetíti mindegyiket. A Silverlighton alapuló közvetítés érdekessége, hogy közben a nézők beszélgethetnek, chatelhetnek is egymással. A közvetítés alatt a csevegésbe a Microsoft szakértői is bekapcsolódnak és igyekeznek a felmerülő kérdéseket megválaszolni.

A szerdai rendezvényen a szakmai közönség az új operációs rendszerek lelkivilágával kapcsolatos előadásokat hallhat, láthat. A szervezők látványos demókat is ígérnek, amelyek bemutatják a Windows 7 és a Windows Server 2008 R2 legfontosabb újdonságait és részletesen ismertetik a szoftverek hálózatkezelésével kapcsolatos változtatásokat. A legérdekesebbnek ígérkező előadás az ebédszünet után kezdődik és azt taglalja, hogyan lehet vállalati környezetben a legegyszerűbben átállni Windows XP-ről Windows 7-re, milyen eszközöket biztosít ezekhez a Microsoft és mire kell felkészülnie a szakembereknek ahhoz, hogy a változás után a felhasználók a korábbi adataikkal, beállításaikkal tudjanak tovább dolgozni. A negyedik, egyben utolsó előadás a Windows 7 üzemeltetéséről, menedzseléséről szól.

Aki nem tud ellátogatni a Lurdy-házba és az online közvetítést sem tudja követni, az sem marad információ nélkül, az előadások a rendezvény után is elérhetők maradnak a TechNet weboldalon, emellett a prezentációkat is le lehet majd tölteni.

A szakma tehát már október elején megkapja a legfontosabb információkat a WIndows 7-ről, a végfelhasználók előtt az október 31-i Budapest Game Show-n debütál az operációs rendszer, amelynek a kiskereskedelmi forgalmazása is ezen a napon kezdődik.

Facebook

Mit gondolsz? Mondd el!

Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!