Szerző: HIRDETÉS

2009. július 12. 20:20

Megszorítások helyett: virtuális IT megoldások

ASP megoldásokkal a vállalati infokommunikációs rendszerek alacsony költségráfordítással és beruházás nélkül folyamatosan naprakészen tarthatóak. A T-Systems Virtualoso szolgáltatásai számos felületet kínálnak a kötöttségek nélküli, közös online munkára.

Az informatikai alkalmazásszolgáltatások (ASP – Application Service Providing) Észak-Amerika után Európát is meghódítják. Ebben az egyre gyorsuló folyamatban elvitathatatlan szerepe van a gazdasági válságnak, és – Magyarország esetében hatványozottan – a többnyire elavult vállalati informatikai rendszereknek. A gazdasági visszaesés káros következményeinek kivédése elsősorban a vállalati hatékonyság magas szintre emelésével és annak megtartásával lehetséges. Az alapvetően drága és csak jelentős beruházásokkal fejleszthető infokommunikációs rendszerek kiváltására vezette be a T-Systems a Virtualoso termékcsaládját.

A kockázat nélkül tervezhető és alacsony költségek mellett igénybe vehető kihelyezett szolgáltatásokkal a vállalatok a mindenkori legkorszerűbb infokommunikációs technológiákhoz juthatnak hozzá. A kiszervezett szolgáltatásokat a T-Systems, mint hoszting partner működteti saját infrastruktúráján keresztül, lényegesen nagyobb biztonságot garantálva annál, amit az igénybevevők saját rendszereikkel elérhetnének. A T-Systems Virtualoso szolgáltatásai Microsoft alkalmazásokat, a Cisco WebEx webes csoportmunka megoldását, virtuális szerverszolgáltatást, jogtiszta szoftvereket biztosítanak az ügyfeleknek, akik használat arányosan fizetnek az igénybe vett szolgáltatásokért.

\

A Virtualoso eMail segítségével a felhasználók cégük kommunikációs rendszerét tehetik hatékonnyá a profi levelezőrendszerrel, a naptár funkcióval és a címjegyzékkel, amelyeket a munkatársak egymás között is megoszthatnak és számítógépen, mobiltelefonon is egyaránt elérhetnek.

A Virtualoso Meeting révén telefonkonferencia és közös online munka valósítható meg: a felhasználók számítógépeiken keresztül virtuális tárgyalót hozhatnak létre, azaz ugyanabban a dokumentumban egyidejűleg dolgozhatnak az egymástól távol lévő kollégákkal, partnerekkel.

A Virtualoso WorkPlace olyan online felület, amely a közös dokumentumok tárolására és megosztására alkalmas.

A Virtualoso Server igénybevételével pedig a cégek kiválthatják a költséges és nagy kockázattal üzemeltetett saját szerver fenntartását. A szerver kapacitás folyamatosan bővíthető és a rendszer távolról is leállás-mentesen üzemeltethető.

A Virtualoso termékcsaládról bővebb információ a www.t-systems.hu oldalon érhető el.

[A T-Systems megbízásából készített anyag]

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról