Szerző: Bőle György

2000. június 5. 00:00

Górcső #5

Ez a mostani Górcső nem kifejezetten a megszokott sémát követi, ugyanis annak az apropóján íródott, hogy a HWSW hamarosan egy rövidke rovatot fog vezetni az egyik kereskedelmi TV-csatorna internetes műsorában.

Ez a mostani Górcső nem kifejezetten a megszokott sémát követi, ugyanis annak az apropóján íródott, hogy a HWSW hamarosan egy rövidke rovatot fog vezetni az egyik kereskedelmi TV-csatorna internetes műsorában.

A hétvégén a "szignálunk" is megszületett, és tulajdonképpen ezt akarom itt bemutatni, mert a stáb kíváncsi kedves olvasóink véleményére.
Akik látták az oldalt a március 14-i indulás előtt, azok összefuthattak - a www.hwsw.hu cím beütése után - azzal a bizonyos 3D-s logo-val, amely hetekig titkolta mi is készül a háttérben. Nos, ez a logo lett az alapja ennek az animációnak is, annyi módosítással, hogy egy valósághűbb textúrát kapott a modell. Ezúton szeretnék köszönetet mondani Varga Tamásnak (alias Laa-Yosh), aki ezt a fantasztikus rendert elkészítette nekünk. Ha Fiery kiérdemelte tőlünk az AMD hazai helytartója címet, akkor Laa-Yosh simán megkaphatja a 3D hazai helytartója titulust. :)

Az animáció butított verzióját innen tölthetitek le. Természetesen ez csak egy bemutató, mert az eredeti 4 másodperc megközelítőleg 100 megás, de azért a következő oldalra felraktam néhány shotot az eredeti renderből.

[oldal:A képek]






Hamár ilyen kissé "ego-jellegűre" sikerült ez az e heti Górcső (lesz még a héten egy megszokott kiadás is), akkor már maradnék a kötetlen stílusnál. A kérdés a következő: vajon mi látható az alábbi képen? A helyes megfejtő kap tőlünk valami apróbb hardveres vonatkozású dolgot. Csak tökéletes megfejtést fogadunk el!


A megfejtéseket és a renderrel kapcsolatos véleményeket a szerkesztőségi címre kérjük küldeni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról