Szerző: Bőle György

2019. szeptember 19. 00:00

Fear the Zombie Scrum!

Hogyan kerülhetjük el az agilis apokalipszist?

Bár papírforma szerint agilis módszertan mellett működnek, sok csapatnál az a szomorú tapasztalat, hogy az agilitás nem hozza el a várva várt 200%-os teljesítménynövekedést. Min bukik el sok helyen az agilis transzformáció? Mi az az élőhalott agilitás? Hogyan terjed a zombi kór az agile világban? Hogyan védekezhetünk az egyre szaporodó zombik ellen és milyen az igazi agilis agy, amit nem fertőz meg a zombi agilitás? Ezekre a kérdésekre adott választ Bíró Tamás, a 2019. szeptember 25-i HWSW free! agilis fejlesztői meetupon tartott előadásában.

Új lépcsőfokra lépnek az eszközeink, itt a Harmony OS (x)

A Huawei univerzális platformja nem csak a mobilok sajátja lesz.

Új lépcsőfokra lépnek az eszközeink, itt a Harmony OS (x) A Huawei univerzális platformja nem csak a mobilok sajátja lesz.

Akiket mélyebben is érdekel az agilis módszertanok világa, azok a területtel a HWSW 2019. október 21-én kezdődő, 10 alkalmas, 30 órás, a Scrum fejlesztési módszertan alapjai című képzésén közelebbről is megismerkedhetnek.

16:23
 

Fear the Zombie Scrum - Bíró Tamás (freelancer)

Még több videó

Június 23-án a modern fejlesztői környezetek biztonságával foglalkozó ingyenes meetup lesz. Kiderül hogyan kell a biztonságot a cég kultúra részéve tenni, hogyan lehet skálázni mindezt a deploy sebességével együtt, és lesz szó a Docker és Kubernetes biztonságáról is.

a címlapról