Szerző: Hlács Ferenc

2019. december 23. 10:00

Miért pont a legjobb programozók nem szeretik az agilitást?

Sok programozó ki nem állhatja az agilitást, ami a hasonló módszertanokkal dolgozó cégeknél értelemszerűen komoly probléma - de nem megoldhatatlan.

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Minden cégnél a legjobb programozók viszik hátukon a szoftvereket, az ő elvesztésük komoly érvágás lehet a legtöbb szervezetnek. Ezért érdemes jól bánni velük, úgy alakítani a körülményeket, hogy szívesen dolgozzanak, ne vágyjanak el. Az agilitás ma elterjedt praktikáit, eszközeit egykor nagyon jó programozók fejlesztették ki és írták le azzal a céllal, hogy jó szakemberek, jó csapatokban, boldogabban, jobb szoftvereket készíthessenek. Hová tűnt ez a cél menet közben, miért nem szeretik sokan a legjobb programozók közül az agilitást, miért nagyon nagy baj ez és mit lehet vele kezdeni? Ezekre a kérdésekre keressük a választ Guthy Miklós, a Sticky Note Consulting agile coach-ának 2019-es HWSW mobile! konferencián elhangzott előadásában.

Tanulnál Mikitől? Gyere el a HWSW 2021. június 1-jén kezdődő, 6 alkalmas, 12 órás, Scrum Update című gyakorlatorientált, online képzésére, ahol Miki vezetésével tanulhatsz. A tanfolyam órái utólag felvételről bármikor visszanézhetők.

18:15
 

Miért pont a legjobb programozók nem szeretik az agilitást? - Guthy Miklós (Sticky Note Consulting)

Még több videó

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról