Szerző: Bőle György

2019. szeptember 19. 00:00

Data science tutorialok vs valóság: ami a képzésekből általában kimarad

Az előadás néhány félreértést jár körbe, amelyeket a gépi tanulási tutorialok sugallnak, és valós projektek esetén komoly károkat tudnak okozni.

Alkalmazásfejlesztés mindenkinek webinár a Microsofttal (x)

Ismerd meg, hogyan tudsz kódolás nélkül alkalmazásokat létrehozni, adatokat elemezni és folyamatokat automatizálni a Microsoft Power Platform segítségével.

Alkalmazásfejlesztés mindenkinek webinár a Microsofttal (x) Ismerd meg, hogyan tudsz kódolás nélkül alkalmazásokat létrehozni, adatokat elemezni és folyamatokat automatizálni a Microsoft Power Platform segítségével.

A furcsa adathalmazok, rossz kiértékelő függvények, és a mindentudó algoritmusok világa annak is érdekes lehet, aki még csak most ismerkedik ezzel a területtel. A HWSW free! meetupsorozat 2019. szeptember 24-i állomásán Gáspár Csaba, a Dmlab vezető data scientistje beszélt róla, melyek azok a fontos információk, amelyek a machine learning képzésekből gyakran kimaradnak. Az érdeklődők a területtel a HWSW 2019. október 15-én kezdődő, 10 alkalmas, 30 órás, a Machine Learning alapjai című képzésén közelebbről is megismerkedhetnek, ugyancsak a szakember vezetésével.

19:48
 

Data science tutorialok vs valóság: ami a képzésekből általában kimarad - Gáspár Csaba (dmlab)

Még több videó

Június 23-án a modern fejlesztői környezetek biztonságával foglalkozó ingyenes meetup lesz. Kiderül hogyan kell a biztonságot a cég kultúra részéve tenni, hogyan lehet skálázni mindezt a deploy sebességével együtt, és lesz szó a Docker és Kubernetes biztonságáról is.

a címlapról

Hirdetés

Találkozzunk, idén is lesz SYSADMINDAY!

2021. június 19. 11:32

Duna melletti szabadtéri helyszínen, a Budapest Gardenben idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt, az IT-üzemeltetők világnapját. Hosszú hónapok bezártsága után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal, szakmázzunk, és sörözzünk együtt.