Szerzők:

2019. szeptember 19. 00:00:01

Data science tutorialok vs valóság: ami a képzésekből általában kimarad

Az előadás néhány félreértést jár körbe, amelyeket a gépi tanulási tutorialok sugallnak, és valós projektek esetén komoly károkat tudnak okozni.

A furcsa adathalmazok, rossz kiértékelő függvények, és a mindentudó algoritmusok világa annak is érdekes lehet, aki még csak most ismerkedik ezzel a területtel. A HWSW free! meetupsorozat 2019. szeptember 24-i állomásán Gáspár Csaba, a Dmlab vezető data scientistje beszélt róla, melyek azok a fontos információk, amelyek a machine learning képzésekből gyakran kimaradnak. Az érdeklődők a területtel a HWSW 2019. október 15-én kezdődő, 10 alkalmas, 30 órás, a Machine Learning alapjai című képzésén közelebbről is megismerkedhetnek, ugyancsak a szakember vezetésével.

19:48
 

Data science tutorialok vs valóság: ami a képzésekből általában kimarad - Gáspár Csaba (dmlab)

Még több videó
a címlapról

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 25. 01:43

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.

Aggasztó adatok?

6

Elvan a gyerek, ha mobilozik

2020. február 24. 09:46

Aggódnak érte, mégis engedik a hazai fiatal felnőtt szülők gyerekeinek az okoseszköz-használatot.