Szerző: Bőle György

2019. szeptember 19. 00:00

Data science tutorialok vs valóság: ami a képzésekből általában kimarad

Az előadás néhány félreértést jár körbe, amelyeket a gépi tanulási tutorialok sugallnak, és valós projektek esetén komoly károkat tudnak okozni.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

A furcsa adathalmazok, rossz kiértékelő függvények, és a mindentudó algoritmusok világa annak is érdekes lehet, aki még csak most ismerkedik ezzel a területtel. A HWSW free! meetupsorozat 2019. szeptember 24-i állomásán Gáspár Csaba, a Dmlab vezető data scientistje beszélt róla, melyek azok a fontos információk, amelyek a machine learning képzésekből gyakran kimaradnak. Az érdeklődők a területtel a HWSW 2019. október 15-én kezdődő, 10 alkalmas, 30 órás, a Machine Learning alapjai című képzésén közelebbről is megismerkedhetnek, ugyancsak a szakember vezetésével.

19:48
 

Data science tutorialok vs valóság: ami a képzésekből általában kimarad - Gáspár Csaba (dmlab)

Még több videó

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 13:46

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.