Szerző: Bőle György

2020. március 5. 19:38

Pythonnal az adatok tengerében

Az adatok, a machine learning világa és a Python kéz a kézben járnak.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

A HWSW free! meetupsorozat 2020. február 27-i állomásán Rabatin Gábor, a dmlab data scientist szakembere mutatta be, hogy mekkora eszköztár áll rendelkezésére egy adatelemzőnek, és egy gyakorlati példán keresztül vezette végig az érdeklődőket, hogy a Python hogyan támogatja ezt a folyamatot. Az érdeklődők a Python nyelvvel a HWSW 2020. március 12-én kezdődő, 10 alkalmas, 30 órás, a Python programozás alapjai című online képzésén közelebbről is megismerkedhetnek.

14:27
 

Pythonnal az adatok tengerében - Rabatin Gábor (dmlab)

Még több videó

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 10:11

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.