Szerző: Bőle György

2024. január 12. 08:22

2024: székekbe kapaszkodni, előny a munkaadóknál

2023 végleg lezárt egy legalább 10 éves munkaerőpiaci menetelést az informatikában, 2024-től pedig senki ne várjon nagy fordulatot. A tavalyi évről és 2024-ről diskuráltunk a 24. kraftie adásban.

Évindító adásunkban beszélgettünk informatikai leépítésekről, a home office lassú párolgásáról, fizetésemelésekről, a juniorok helyzetéről, és arról, hogy idén a túlkeresleti évek után a munkaadók ismét picit nyeregben érezhetik magukat. Két vendég nélküli adás után most intéztünk társaságot is, Gagyi Benedek (Shopify) személyében.

Az adásban elhangzott cikkek, videók, tartalmak a Discord csatornánkon érhetők el, ahol még beszélgetni is tudsz velünk, és a többi hallgatóval. Adásainkat megtaláljátok a SoundCloudon, a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, és a YouTube csatornánkon is.

A kraftie eseménysorozat állandó támogatója a Tesco Technology.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról