Szerző: Koi Tamás

2023. február 1. 12:38

Miért ekkora démon a set-top box?

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz tartozó Média- és Hírközlési Biztos nemrég közzétett álláspontja szerint a magyar háztartásokban működő televíziós vételi megoldások, a set-top boxok vagy médiaboxok borsot törnek több néző orra alá.

A magyar háztartásoknak két démona van, az egyik a

  • rezsi, a másik a
  • set-top box.

A HWSW podcast! legfrissebb weekly adásában többek között ilyen sziporkák is elhangoznak, és ha ez nem lenne elég, immár csatlakozott az állandó stábhoz Straub Ádám is, aki az adásban egyből neki is szegezte az első, meglehetősen releváns kérdést Sinka Sándornak, a Magyar Telekom tv tribe tech leadjének (ez majdnem kifogott rajtam a felkonfnál): egyáltalán mi szükség van ma a set-top boxokra?

Az adásban Sándor sok érdekes háttérinfót ad a tévézés technológiai (és kicsit a jogi) hátteréről, hallgassátok sok szeretettel!

 

Adásainkat megtaláljátok a SoundCloudon, a Spotify-on, az Apple Podcasten és a Google Podcasten.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.