Szerző: Koi Tamás

2023. február 1. 12:38

Miért ekkora démon a set-top box?

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz tartozó Média- és Hírközlési Biztos nemrég közzétett álláspontja szerint a magyar háztartásokban működő televíziós vételi megoldások, a set-top boxok vagy médiaboxok borsot törnek több néző orra alá.

A magyar háztartásoknak két démona van, az egyik a

  • rezsi, a másik a
  • set-top box.

A HWSW podcast! legfrissebb weekly adásában többek között ilyen sziporkák is elhangoznak, és ha ez nem lenne elég, immár csatlakozott az állandó stábhoz Straub Ádám is, aki az adásban egyből neki is szegezte az első, meglehetősen releváns kérdést Sinka Sándornak, a Magyar Telekom tv tribe tech leadjének (ez majdnem kifogott rajtam a felkonfnál): egyáltalán mi szükség van ma a set-top boxokra?

Az adásban Sándor sok érdekes háttérinfót ad a tévézés technológiai (és kicsit a jogi) hátteréről, hallgassátok sok szeretettel!

 

Adásainkat megtaláljátok a SoundCloudon, a Spotify-on, az Apple Podcasten és a Google Podcasten.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.