Szerző: Koi Tamás

2023. január 20. 09:41

A MediaMarkt-nál is lehet Vodafone előfizetést kötni

Értékesítési keretszerződést kötött egymással a Vodafone Magyarország és a MediaMarkt üzlethálózatot üzemeltető Media Markt Magyarország Kft, melynek alapján immár az elektronikai áruházlánc saját nagyáruházaiban is lehet Vodafone előfizetést kötni.

A havi előfizetéses konstrukciókra vonatkozóan is kiterjesztette értékesítési együttműködését a MediaMarkt üzlethálózatot üzemeltető Media Markt Magyarország Kft. és a Vodafone Magyarország. Az üzlethálózat saját nagyáruházaiban így a feltöltőkártyás csomagok mellett mostantól havi előfizetéses szerződéssel is vásárolhatók okostelefonok, akár részletfizetéssel is.

A Vodafone, illetve a versenytársak feltöltőkártyás csomagjai hosszú évek óta megtalálhatóak nem csak az elektronikai nagyáruházak, hanem szinte az összes nagyobb kiskereskedelmi hálózat kínálatában, a mostani együttműködéshez hasonló konstrukcióra tíz éve nem volt példa a magyar piacon (akkor a Yettel, illetve annak jogelődje, a Pannon állt össze a MediaMarkttal és az Extreme Digitallal), a mobilszolgáltatók az új előfizetések megkötését többnyire csak saját üzleteikben és partnerhálózatukban teszik ezt lehetővé.

mediamarktlogo

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

A MediaMarkt közvetítésével több tucatnyi új értékesítési ponton lehet a Vodafone-nal leszerződni (a Tesco hipermarketekben megtalálható MediaMarkt üzletek nem vesznek részt az értékesítési programban), ahol a Vodafone helyett az üzletlánc munkatársai vezetik végig a szerződéskötési folyamaton az ügyfeleket, ám azok éppúgy a Vodafone Magyarországgal szerződnek, mintha a szolgáltató saját üzletében váltak volna előfizetővé. Fontos kitétel az is, hogy a szerződés csak mobiltelefon-szolgáltatásra köthető meg, a Vodafone vezetékes szolgáltatásaira nem.

A szerződéskötéssel egy időben az új ügyfelek új okostelefont is vásárolhatnak a MediaMarkt választékából, amire akár 22 havi kamatmentes részletfizetést is kérhetnek (a hitelező azonban jelen esetben nem a Vodafone, hanem a MediaMarkt régi partnere, az MKB bank). Mivel a készülékajánlatokat a MediaMarkt biztosítja, ezért mind az árak, mind a választék eltérhet a Vodafone saját készülékárlistájától.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.