Szerző: Hlács Ferenc

2020. február 25. 11:05

Átfogó felhős biztonsági platformot jelentett be a Cisco

A SecureX szolgáltatás felületére a cég saját biztonsági megoldásai, és külső termékek is becsatornázhatók.

Új online platformmal fogná össze biztonsági termékpalettáját a Cisco: a vállalat SecureX néven rajtoló megoldása áttekinthetőbb, automatizálható formába rendezné szolgáltatásait, egy közös felületen. A SecureX-et hamarosan a vállalat minden biztonsági termékéhez hozzácsomagolja.

A szolgáltatás a Cisco saját biztonsági kínálata mellett a külső termékeket is támogat - a vállalat szerint a szervezetek közel harmada több mint ötven különböző szolgáltatást használ párhuzamosan infrastruktúrájának védelmére, ezek kezelése pedig rendkívül összetett feladat. Ehhez biztosítana összevont, jól átlátható felületet a frissen bejelentett, felhő-natív SecureX.

ciscosecurex

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart?

Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart? Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

A megoldás a cég ígérete szerint kevesebb mint 15 perc alatt munkába állítható, azzal pedig az adott szervezet teljes szélességében elemezhetők a biztonsági események és az adatforgalom, akár több mint 150 millió végpont esetében is. A szolgáltatással a titkosított adatforgalom elemzésére is lehetőség van, akár Google, AWS, Azure vagy privát adatközponti környezetekben is - ha pedig biztonsági kockázat bukkanna fel, az a Cisco Talos fenyegetéselemző megoldásával górcső alá is vehető.

Mindez a különböző doméneken átívelő, széles körű orkesztrációs és automatizációs képességekkel párosul, ráadásul minimális kódolást igényel, sőt az egyszerű, felhasználóbarát interfész akár anélkül is használatba vehető. A Cisco SecureX várhatóan idén júniustól lesz elérhető, a béta verziót ugyanakkor már korábban is lehetőség nyílik kipróbálni az érdeklődő szervezeteknek, ehhez érdemes feliratkozni a program várólistájára.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.