Szerző: HIRDETÉS

2019. november 14. 11:00:00

7 kedvenc előadónk az idei HWSW mobile!-ról

Idén is egészen masszív, 90 fős előadói gárdával készülünk a HWSW mobile! digitális termékfejlesztési konferenciára, benne számos nemzetközi előadóval.

A november 27-28-ai rendezvény részletes programját a weboldalunkon találod meg, de hogy segítsünk az eligazodásban, kiemeltük neked a hét kedvencünket, akik miatt mindenképp érdemes lesz eljönni a konferenciára! 

 • Lévay György (Infinite Biomedical Technologies) - Protézisek: az ember-gép interfész peremvidékén

  Kollégánk szuperhősfilmeken edződött 7 éves fia Lévay Gyuri képét látva közölte, ő ezt a robotkezű bácsit látni akarja. Konferenciánk keynote előadója az Infinite Biomedical Technologies kutatójaként "robotkezeket" fejleszt, és magán pilotol. Előadásában a kartól eljutunk az agyig, pontosabban az azokat összekötő gépi tanulásig, az ember-gép interfész peremvidékére.
 • Vsevolod Shchepanskyi (Sclable) - Digital Transformation: A State of Mind

  Sok mesét hallottunk már digitalizációról. Arra viszont mi is felkaptuk a fejünket, amikor valaki a Burdzs Kalifa proptech megoldásairól beszél, vagy arról, miként lesz egy hatalmas csavargyártó vállalatból szoftverfejlesztő cég. Milyen a digitális átalakítási projektek vezetése a gyakorlatban, és mire van szükség egy sikeres digitális átalakítási projekthez?
 • Góczán Péter (ex-Spotify) - Agile at Spotify

  Ha agilitásról beszélünk, szinte mindig szembejön a Spotify-módszer, mint a rajongás tárgya, a követendő út. Góczán Péter nyáron költözött haza Stockholmból, miután pár évet eltöltött a Spotify csapatában Android-fejlesztőként. Előadásában személyes tapasztalatokon keresztül mutatja be a Spotify sokat emlegetett módszerét.
 • Varga Péter - Vajon a Flutter kivégzi a React Native-et? Nézőpontok egy technológiai vezető szemszögéből

  2019-ben talán először láttunk olyat, hogy natív appfejlesztők lelkesen beszélnek egy keresztplatformos keretrendszerről, nem véletlen, hogy az idei konferencia 4 órányi flutteres tartalmat kínál a fejlesztők számára. Varga Péter, aki korábban a Digital Natives technológiai csapatát irányította, azt járja körbe előadásában, hogy a mostanság népszerű React Native kivérzik-e a Flutter oltárán.
 • Megyesi Péter (LeanNet) - Service Mesh, új infrastruktúraréteg a microservice-ek alatt

  A Service Mesh egy új infrastruktúraréteg a microservices környezetben, mely kivált rengeteg kódolást, konzisztens monitoring felületet, és security funkciókat is biztosít. Péter jóvoltából a konferencia egy Service Mesh-előadással és egy 3 órás workshoppal is gazdagodik.
 • Farkas Tamás (Lufthansa Systems) - FinOps: a fájdalommentes diéta titka a felhőben

  A FinOps, amely a DevOpshoz hasonlóan nem csak egyszerűen egy technikai megoldás, hanem egy forradalmian új látásmód, ami magát a felhőtechnológia üzleti értékét növeli azáltal, hogy összefésüli a technikai és pénzügyi szempontokat. Tamás komoly fejlesztői tapasztalattal immár driver a két oldal között, optimális étrendet alakít ki a felhős költségek kordában tartásáért.
 • Windhager-Pokol Eszter (Starschema) - Mire jó az AutoML?

  Eszter alkalmazott matematikus, több mint 10 év tapasztalattal rendelkezik data science termékfejlesztés területen, előadásában bemutatja, mire képesek és mire nem képesek az AutoML-eszközök, amelyek azt ígérik, hogy segítségükkel data scientist tudás nélkül is készíthetünk prediktív modelleket.

A konferencia oldalán megtalálod a részletes tematikákat és itt tudsz jelentkezni is.

a címlapról