Szerző: HWSW

2019. október 13. 11:28:00

Miért érdemes belevágnod a Machine Learning képzésünkbe?

Október 15-én, kedden Machine Learning képzésünk indul, ezért most összefoglaltuk röviden, hogy miért érdemes részt venni ezen a kurzuson.

  • A 10 alkalmas, 30 órás képzés online formátumú, élőben bárhonnan és bármilyen platformról követhető, az órák utólag pedig bármikor és bármennyiszer visszanézhetők felvételről, és még limitált számban tantermi helyek is igényelhetők. Az oktatóktól az online felületen, és Slacken is kérdezhetsz.
  • Jelenleg a gépi tanulás a legfeltörekvőbb területe az informatikának, ezért a munkaerőpiacon az egyik legkeresettebb kompetencia.
  • A tanfolyam oktatópartnere a dmlab, a hazai piac meghatározó data science tanácsadó cége, akik az adatelemzés területén több mint tízéves oktatási tapasztalattal rendelkeznek.
  • Vezető oktatónk, Gáspár Csaba kiváló szakember és oktató, ezt magad is ellenőrízheted, ha megnézed AI meetupunkon tartott, "Gépi tanulási tutorialok vs valóság, ami a képzésekből általában kimarad" című előadását.
  • A képzés részét képezi a Python nyelv alapjainak elsajátítása, amely nem csak a gépi tanulásos projekthez elengedhetetlen, de még ezen a területen kívül is sok és hasznos felhasználási területe van
  • A tanfolyam teljes mértékben gyakorlatorientált, a tanuló projektek során végig valós adathalmazokkal fogunk dolgozni.

A képzés oldalán megtalálod a részletes tematikákat és itt tudsz jelentkezni is.

a címlapról

Hirdetés

Hét kedvenc előadónk az idei HWSW mobile!-ról

2019. november 15. 21:23

Idén 90 fős előadói gárdával készülünk a HWSW mobile! digitális termékfejlesztési konferenciára, de hogy segítsünk az eligazodásban, kiemeltük neked a hét kedvencünket.