Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Letölthető a Visual Studio 2013 Update 1

Bodnár Ádám, 2014. január 21. 11:46
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Letölthető a Visual Studio 2013 első frissítése, amely főleg hibajavításokat tartalmaz, a nagyobb funkcionális újdonságok az év első felére ígért Update 2-ben érkeznek.

hirdetés

A Visual Studio 2012 óta a Microsoft felpörgette a fejlesztői környezet fejlesztését és a főverziókhoz rendszeresen bocsát ki kisebb-nagyobb update-eket, amelyeket a felhasználók ingyen megkapnak. Ezek a frissítések néha csak kisebb javításokat tartalmaznak, néha viszont komplex funkcionalitással gazdagítják a népszerű IDE repertoárját. A Visual Studio 2012-höz összesen négy frissítést adott ki egy éven belül a Microsoft.

A tavaly ősszel megjelent Visual Studio 2013-hoz most futott be az első frissítés, az Update 1, amely letölthető a Microsoft weboldaláról. A Microsoft oldalán elérhető lista tartalmazza a változtatásokat, ezek alapján a csomagba főleg kisebb-nagyobb hibajavítások kerültek bele, amelyeket a felhasználók jeleztek a cégnek. Funkcionális fejlesztés igazából egy fontosabb akad a listában, a VS2013 az Update 1 telepítése után jobban együttműködik az Internet Explorer 10-nél régebbi böngészőverziókkal. Ez egyébként nem váratlan, a Microsoft már tavaly decemberben, az Update 1 RC kiadásakor jelezte, hogy egy kisebb léptékű frissítésre készül, ami főleg hibajavításokat tartalmaz.

A cég ugyanakkor már gőzerővel dolgozik a második Update-en, amely az ígéret szerint még 2014 első felében meg fog jelenni. Ebbe már több funkcionális újdonság is bekerül, illetve ebben debütál a Team Foundation Service nagyobb frissítése is. Az Update 1 kapcsán született blogbejegyzés tanúsága szerint a Microsoft mérnökei a héten véglegesítik a Visual Studio 2013 Update 2 új képességeit és hamarosan kiadják a nyilvános tesztverziót (Community Technology Preview), amelyet később követ az RC, majd a végleges változat.

A hivatalos Visual Studio blogban olvasható bejegyzés alapján a TFS két területen lép majd igazán nagyot előre: agilis projektmenedzsment és feladatkezelés, illetve a Git forráskódkezelő rendszerrel kompatibilis segédeszközök. Addig érdemes az Update 1-et letölteni és telepíteni.

Facebook

Mit gondolsz? Mondd el!

Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.