Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Komoly security line-up az idei SYSADMINDAY-en: FPS játékok hackelésétől a hálózati szemfényvesztésen át a COM-Object Hijackingig!

Telt ház várható a kábelszakmai kiállításon

Koi Tamás, 2013. október 28. 13:15
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Október végén az East & Central European Broadband Expo, a régió egyik meghatározó kábelszakmai kiállítása és vására.

A tavalyi dátumhoz képest valamivel később, október végén ismét megnyitja kapuit East & Central European Broadband Expo, vagyis az ECEBE, mely a mára a régió egyik meghatározó kábelszakmai kiállításává nőtte ki magát. A rendezvény október 29-30-án Budaörsön, az Autoexpo M1 kiállítási csarnokban várja a látogatókat több mint 60 kiállítóval.

A szervezők szerint a kiállításra mindenkinek érdemes kilátogatni, aki kicsit is érdeklődik a kábeltelevíziós és műholdas vételi technológiai újdonságai, az iparág legújabb vívmányai iránt. A kiállításon számos hazai és külföldi cég vonultatja fel újdonságait, így a látogatók megismerhetik a legújabb generációs vevőkészülékeket, antennákat, mérőműszereket, szolgáltatásokat, emellett pedig a jelen lévő szakemberektől kérdéseikre is választ kapnak.

Akárcsak tavaly, úgy idén is a rendezvény része lesz a Magyar Kábeltelevíziós és Hírközlési Szövetség (MKHSZ) szakmai napja, melynek elsődleges témája a digitális átállással kapcsolatos végső feladatok, valamin tapasztalatok áttekintése. A rendezvényre a hazai vállalkozások mellett a környező országokból is várnak kiállítókat szervezők.

A kiállításon a technológia gyártók mellett tartalomtulajdonosok is képviseltetik magukat, így jelen lesz a rendezvényen többek közt a Gamaxnet Kft, a P-Sat Hungary Kft., az MTVA,a Fox International Channels Hungary, a European TV Media, a szolgáltatók közül pedig a Magyar Telekom és az Invitel. A kiállítás október 29-én 9:00-kor nyitja kapuit, október 30-án 17 órakor zárja. A rendezvényen az előzetes online regisztráció alapján ingyenes a részvétel, a helyszínen 2000 forint a belépő.

Facebook

Mit gondolsz? Mondd el!

Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
FPS játékok hackelésétől a hálózati szemfényvesztésen át a COM-Object Hijackingig: Veres-Szentkirályi András (Silent Signal), Balázs Zoli (MRG Effitas), Marosi-Bauer Attila (Hacktivity) és sokan mások. A standupot Felméri tolja.