:

Szerző: HWSW

2013. szeptember 23. 17:04

Országos webáruház roadshow indul

2013 októberében országszerte 11 helyszínen tűnik majd fel a WebShop Experts által szervezett roadshow, aminek célja az internetes kereskedelem népszerűsítése a hazai kis- és középvállalkozások körében.

A programsorozat október 2-án Budapesten indul, majd Szegeden, Nyíregyházán, Pécsett, Székesfehérváron, Debrecenben, Győrben, Miskolcon, Kecskeméten, Szombathelyen és még az erdélyi Marosvásárhelyen is találkozhatnak az érdeklődő vállalkozók az internetes kereskedelem előnyeit bemutató tartalommal.

A hazai kiskereskedelem ugyan nehéz időszakot él meg az elmúlt években, de az internetes kereskedelem ennek ellenére töretlenül fejlődik, a magyar webáruházak 73 százaléka számolhatott be 2012-ben is forgalomnövekedésről. A Webshop Experts statisztikái alapján viszont a hazai online kereskedelmi piac nagyon torz képet mutat, a kereskedők 82 százaléka budapesti székhelyű, holott éppen a vidéki kereskedők profitálhatnának az internetes közönség bevonásából a legnagyobbat.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Mindegyik állomáson délutáni időpontban, 15.30-tól 19.00 óráig tartanak az előadások, ahol a laikus vállalkozók először megismerkedhetnek a webáruház indítás alapjaival, feltételeivel és az ezekkel kapcsolatos alapvető tudnivalókkal. A második részben pedig arról hallhatnak az érdeklődők, hogy a már működő webshop milyen szempontok menték válhat sikeressé.

A Nagy Webáruház Roadshow-n a részvétel ingyenes, mindössze előzetes regisztrációhoz kötött. A helyszínekről és programról bővebb információ, valamint ingyenes jelentkezési lehetőség a cég weboldalán található.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 19:35

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.