:

Szerző: Koi Tamás

2011. július 1. 10:39

Két új tablet a T-Mobile kínálatában

Ismét bővítette táblagép-kínálatát a T-Mobile: a céghez július elsején megérkezett a Huawei Ideos S7 Slim, illetve a HTC Flyer.

Alig több mint két héttel a Motorola Xoom megjelenése után újabb táblagépek kerültek be a magyarországi T-Mobile választékába. A szolgáltató mától forgalmazza a Huawei Ideos S7 tabletet, valamint a HTC Flyert. A T-Mobile kínálatában így összesen négy tablet érhető el, beleértve az elsőként megjelent Samsung Galaxy Tabet.

A 7 hüvelykes képátlójú, 800x480 pixeles felbontású érintőkijelzővel ellátott Huawei Ideos S7 mind árszintjét, mind képességeit tekintve a szegmens belépőjének tekinthető. A készüléket 74 200 forintos listaáron adja a T-Mobile, de RelaxNet L, illetve RelaxNet XL díjcsomagokkal tízezer, illetve nulla forintért is elvihető - két év hűségvállalás esetén.

Az Ideos S7 1 GHz-es Qualcomm Snapdragon processzorral rendelkezik, és alapkiépítésben 8 gigabájtnyi belső memóriája van. A kütyü Wi-Fi és Bluetooth-rádiót egyaránt kapott, emellett 3G-s modemet is építettek bele. Az eszközön az Android operációs rendszer 2.2-es verziója fut, ami a Google platformjának elsősorban okostelefonokra optimalizált, korábbi verziója.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A szolgáltató szintén mától árulja a HTC Flyert, a tajvani gyártó 7 hüvelykes, 1024x600 pixeles kijelzővel ellátott táblagépét. A felső-középkategóriás tablet tudásához mérten drágább is mint a Huawei megoldása: a listaára 166 ezer forint, és még RelaxNet XL csomaggal is 60 ezer forintba kerül a készülék.

A Flyer az Ideos S7-nél erősebb, 1,5 GHz-es processzorral rendelkezik, és a beépített háttértár mérete is jóval több: 32 gigabájt Az eszköz a WLAN- és Bluetooth-kapcsolaton túl szintén rendelkezik HSPA modemmel, valamint GPS modullal. A HTC Flyeren az Android OS 2.3-as verziója fut, melyet a gyártó a saját fejlesztésű, telefonokon is alkalmazott Sense interfésszel egészít ki. A készülék érdekessége, hogy stylus is jár hozzá, amivel a kijelzőjére rajzolni, jegyzetelni lehet.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 15:43

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.