Szerző: Koi Tamás

2010. december 30. 12:26

Negyedével olcsóbb a roaming síelőknek a T-Mobile-nál

Az idei síszezon szinte egészét átölelő promóciós kedvezmény keretén belül a normál roaming-díjszabásnál olcsóbban telefonálhatnak öt uniós országból a T-Mobile ügyfelei.

A T-Mobile mai bejelentése szerint 2011. január 1. és 2011. március 31. között a téli sportturizmus több kedvelt célországában 25 százalékkal olcsóbban telefonálhatnak vagy SMS-ezhetnek a cég lakossági és üzleti ügyfelei, ha aktiválják előfizetésükre a promóciós kedvezményt. A kedvezmény az öt érintett ország (Ausztria, Németország, Olaszország, Szlovákia és Szlovénia) területéről Magyarországra kezdeményezett hívásokra és az elküldött SMS-ekre, valamint a fogadott hívásokra egyaránt vonatkozik, a videohívásokra viszont nem.

A kedvezmény igénybevételéhez egyszeri aktiválás szükséges, ez történhet a telefonos ügyfélszolgálat segítségével, SMS-ben, a szolgáltató weboldalán keresztül, illetve személyes ügyintézés során az ország bármely T-Pontjában. SMS-ben történő aktiválás esetén mind havidíjas előfizetéssel, mind Domino kártyával rendelkező ügyfeleiknek akár belföldről, akár külföldről a +SI szót kell küldeniük a 1430 telefonszámra, ha telefonon keresztül kívánnak intézkedni, akkor Domino kártyásoknak belföldről a 1777, külföldről a 30/3444-740 telefonszámot kell tárcsázniuk, havidíjas előfizetéses ügyfeleknek pedig belföldről a 1430, külföldről a 30/3444-888 számot.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Az aktiválás belföldről a 1430-as és a 1777-es számon minden esetben díjmentes, de ajánlott még az utazás előtt, itthonról elvégezni a procedúrát, külföldön ugyanis már a normál roaming-tarifák szerint küldhető el például az aktiváló SMS. Domino kártyás ügyfeleknél az aktiváláshoz feltétel, hogy legalább 1125 Ft-nyi egyenleggel és aktív roamingszolgáltatással kell rendelkezniük.

Az aktiválás után a fentebb említett országokban a kezdeményezett hívások után percenként 101 forintot, a hívásfogadásért percenként 38,7 forintot, az SMS-küldésért pedig darabonként 28 forintot kell fizetni. A világjáró EU roamingdíj az uniós szabályozásnak megfelelően 134,3 és 51,6 forint a hívások után és 37,8 forint az SMS-ek után - a szabályozás értelmében a szolgáltatók ettől az összegtől csak lefelé térhetnek el.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról