:

Szerző: Bodnár Ádám

2010. december 28. 12:36

Év végén elbúcsúzik a Windows 7 családi csomag

Az Amazon weboldalán olvasható információk szerint 2010. december 31. után már nem rendelhető meg a Windows 7 operációs rendszer kedvezményes, családi csomagban. Magyarországon a készlet erejéig tart az értékesítés.

A termék weboldalán olvasható információk szerint az Amazonnál csak 2010. december 31-ig vagy a készlet erejéig rendelhető meg a Windows 7 Family Pack, amelynek vásárlói három PC-n frissíthetik az operációs rendszert Windows 7 Home Premiumra. A konstrukció upgrade jogosultságot ad, vagyis csak korábbi, eredeti Windows operációs rendszerre telepíthető, jogtiszta Windows Vista vagy régebbi operációs rendszer szükséges hozzá. A nagy elektronikai áruházakban és online kereskedőknél megvásárolható dobozban egy telepítőlemez és egy telepítőkulcs található, utóbbival három PC-n lehet aktiválni a Windowst.

Egy lépéssel a jelen előtt, itthon már 30 éve (x)

Az Accenture 70 éves krónikája minden tekintetben sikertörténet, kezdve az IT új világának úttörő szerepétől a mai FORTUNE GLOBAL 500 iparági vezető pozícióig.

Egy lépéssel a jelen előtt, itthon már 30 éve (x) Az Accenture 70 éves krónikája minden tekintetben sikertörténet, kezdve az IT új világának úttörő szerepétől a mai FORTUNE GLOBAL 500 iparági vezető pozícióig.

A Family Pack árusítása a Windows 7-tel együtt indult meg az Egyesült Államokban, Magyarországon 2010. október 22-én, a Windows 7 bemutatásának első évfordulóján jelent meg a boltokban a Windows 7 Családi csomag - az 50 ezer forintba kerülő családi csomaggal lényegében féláron lehet három PC operációs rendszerét frissíteni. Tóth András, a Microsoft Windows üzletágvezetője a megjelenés kapcsán a HWSW-nek elmondta, a Family Pack csak korlátozott ideig lesz elérhető, amíg a készlet tart. Itthon nem ér véget december 31-én az értékesítés, a készletet elfogytáig megtalálhatóak lesznek a polcokon a dobozok, erősítette meg a HWSW megkeresésére a Microsoft.

Hogy mekkora volt a hazai készlet és ebből mennyit sikerült eladni, nem tudjuk. Magyarországon az internetezőknek már több mint 21 százaléka használja a Windows 7 operációs rendszert a Rankings.hu adatai szerint, a legnépszerűbb továbbra is a Windows XP, ezt a felhasználók több mint 70 százaléka futtatja.

a címlapról