Szerző: Koi Tamás

2010. november 15. 16:48

Nem lesz iPhone a Telenor karácsonyfája alatt

A korábbi, karácsony előtti megjelenéssel kapcsolatos spekulációkkal ellentétben várhatóan mégsem kerül bele a Telenor választékába az ünnepek előtt az iPhone. Lesz viszont Samsung Galaxy Tab, Nokia C7 és két Windows Phone 7 készülék.

Jön a Galaxy Tab, két Windows Phone 7-alapú készülék, néhány további újdonság, valamint olcsóbb lesz az összes Red Bull Mobile tarifa - ez a Telenor Magyarország ünnepi ajánlata az idei esztendőre. A cég szlogenje szerint az év végére mindenki számára van egy ajánlat a szolgáltatónál, a sorok közt olvasva azonban kiderül, hogy azok, akik telenoros iPhone-ra várnak, kénytelenek lesznek elhalasztani a vásárlást 2011-re.

A szolgáltató karácsonyi promóciója három, egyenként két hétig tartó kedvezményes időszakot ölel fel. Az első, holnaptól november 29-ig tartó időszakban 24 990 forintért el lehet majd vinni a Sony Ericsson Xperia X10 Mini prót, az Xperia X8 pedig 21 745 forintba fog kerülni a szolgáltatónál. Ebben az időszakban kedvezményes áron lehet továbbá beszerezni a Nokia N97 Minit, a Nokia X6-ot és a Nokia 7230-at is - feltéve, hogy az ügyfél kétéves hűségnyilatkozatot ír alá a szolgáltatónál.

A karácsony előtti időszakban - egyelőre konkrétan meg nem határozott időpontban - megjelenik a szolgáltató kínálatában a Symbian^3 platformra épülő Nokia C7, a Samsung új táblagépe, a Galaxy Tab, valamint az LG Optimus 7 és a Samsung Omnia 7, utóbbi kettő a Windows Phone 7-re váró telenoros ügyfelek számára lehet jó hír. A Red Bull Mobile tarifákon is alakít a Telenor holnaptól: mind a SimplyAll, mind pedig a SimplyAll+ tarifa havi díja csökken ötszáz forinttal, ráadásul a benne foglalt mobilnetes adatkorlát is nő mindkét tarifánál (500 és 1000 megabájtra).

Hány adag sültkrumplit bír el 25 Kubernetes klaszter? (x)

Globálisan napi akár 2,5 millió rendeléssel is megbirkóznak az RDI Hungary által fejlesztett háttérrendszerek és mobilalkalmazások.

Hány adag sültkrumplit bír el 25 Kubernetes klaszter? (x) Globálisan napi akár 2,5 millió rendeléssel is megbirkóznak az RDI Hungary által fejlesztett háttérrendszerek és mobilalkalmazások.

Arról egyelőre továbbra sincs semmiféle hivatalos információ, hogy az Apple okostelefonja, az iPhone mikor jelenhet meg a szolgáltató választékában, de egyre kisebb az esély rá, hogy ez még idén bekövetkezik. Az iPhone már régóta kapható a T-Mobile-nál, és a Vodafone Magyarország is forgalomba hozza a mobilt még a karácsonyi szezon előtt, így a Telenor lesz az egyetlen olyan hazai szolgáltató, melynél továbbra sem kapható mobil.

Bár korábban a vállalat kommunikációs vezérigazgató-helyettese utalt rá, hogy még idén lesz náluk iPhone, a 2010-es megjelenés kapcsán nem sok jóval kecsegtet a Telenornál szerződött Apple-hívőknek cég ma kiadott sajtóközleménye, mely szerint a vállalat "állandó kapcsolatban áll a mobiltelefon-gyártókkal és célja, hogy a fogyasztói igények kielégítése érdekében 2011-ben is tovább folytassa a választék bővítését."

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról