Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Komoly security line-up az idei SYSADMINDAY-en: FPS játékok hackelésétől a hálózati szemfényvesztésen át a COM-Object Hijackingig!

Nem lesz iPhone a Telenor karácsonyfája alatt

Koi Tamás, 2010. november 15. 16:48
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A korábbi, karácsony előtti megjelenéssel kapcsolatos spekulációkkal ellentétben várhatóan mégsem kerül bele a Telenor választékába az ünnepek előtt az iPhone. Lesz viszont Samsung Galaxy Tab, Nokia C7 és két Windows Phone 7 készülék.

Jön a Galaxy Tab, két Windows Phone 7-alapú készülék, néhány további újdonság, valamint olcsóbb lesz az összes Red Bull Mobile tarifa - ez a Telenor Magyarország ünnepi ajánlata az idei esztendőre. A cég szlogenje szerint az év végére mindenki számára van egy ajánlat a szolgáltatónál, a sorok közt olvasva azonban kiderül, hogy azok, akik telenoros iPhone-ra várnak, kénytelenek lesznek elhalasztani a vásárlást 2011-re.

A szolgáltató karácsonyi promóciója három, egyenként két hétig tartó kedvezményes időszakot ölel fel. Az első, holnaptól november 29-ig tartó időszakban 24 990 forintért el lehet majd vinni a Sony Ericsson Xperia X10 Mini prót, az Xperia X8 pedig 21 745 forintba fog kerülni a szolgáltatónál. Ebben az időszakban kedvezményes áron lehet továbbá beszerezni a Nokia N97 Minit, a Nokia X6-ot és a Nokia 7230-at is - feltéve, hogy az ügyfél kétéves hűségnyilatkozatot ír alá a szolgáltatónál.

A karácsony előtti időszakban - egyelőre konkrétan meg nem határozott időpontban - megjelenik a szolgáltató kínálatában a Symbian^3 platformra épülő Nokia C7, a Samsung új táblagépe, a Galaxy Tab, valamint az LG Optimus 7 és a Samsung Omnia 7, utóbbi kettő a Windows Phone 7-re váró telenoros ügyfelek számára lehet jó hír. A Red Bull Mobile tarifákon is alakít a Telenor holnaptól: mind a SimplyAll, mind pedig a SimplyAll+ tarifa havi díja csökken ötszáz forinttal, ráadásul a benne foglalt mobilnetes adatkorlát is nő mindkét tarifánál (500 és 1000 megabájtra).

Arról egyelőre továbbra sincs semmiféle hivatalos információ, hogy az Apple okostelefonja, az iPhone mikor jelenhet meg a szolgáltató választékában, de egyre kisebb az esély rá, hogy ez még idén bekövetkezik. Az iPhone már régóta kapható a T-Mobile-nál, és a Vodafone Magyarország is forgalomba hozza a mobilt még a karácsonyi szezon előtt, így a Telenor lesz az egyetlen olyan hazai szolgáltató, melynél továbbra sem kapható mobil.

Bár korábban a vállalat kommunikációs vezérigazgató-helyettese utalt rá, hogy még idén lesz náluk iPhone, a 2010-es megjelenés kapcsán nem sok jóval kecsegtet a Telenornál szerződött Apple-hívőknek cég ma kiadott sajtóközleménye, mely szerint a vállalat "állandó kapcsolatban áll a mobiltelefon-gyártókkal és célja, hogy a fogyasztói igények kielégítése érdekében 2011-ben is tovább folytassa a választék bővítését."

Facebook

Mit gondolsz? Mondd el!

Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
FPS játékok hackelésétől a hálózati szemfényvesztésen át a COM-Object Hijackingig: Veres-Szentkirályi András (Silent Signal), Balázs Zoli (MRG Effitas), Marosi-Bauer Attila (Hacktivity) és sokan mások. A standupot Felméri tolja.