Szerző: Koi Tamás

2010. november 8. 10:51

Újra van másodpercalapú tarifa a Vodafone-nál

Mostantól nem csak a kiváltságos üzleti ügyfelek, vagy partnerek számára érhető el a Vodafone-nál másodpercalapú tarifa: a cég november elején csatlakozott a Multipont programhoz, melyhez egy dedikált, adatszolgáltatást is tartalmazó díjcsomagot vezetett be.

A kizárólag Multipont-kártyával rendelkező ügyfelek számára elérhető tarifa komplett, beszédforgalmat, adatforgalmat és SMS-eket magában foglaló díjcsomag, melynek egyik legfőbb előnye, hogy az ügyfelek felé is másodpercalapon számláz. Ilyen, bárki számára elérhető publikus, lakossági tarifa ma már csak elvétve akad a szolgáltatók választékában, jóllehet a Vodafone piacra lépésének idején még mindhárom operátornál ez volt a számlázási gyakorlat.

A Vodafone Multipont tarifa havi előfizetési díja 4500 forint, mely 2500 forint lebeszélhetőséget tartalmaz, emellett magában foglal egy 500 megabájt forgalmi kerettel rendelkező adatcsomagot, valamint 20 SMS-t is. A tarifa azon kevés konstrukciók közé tartozik, melyeknél megkülönbözteti a csúcsidőszakot, és a csúcsidőn kívüli időszakot a cég, emellett más-más összeget kell fizetni a hálózaton belüli, valamint a hálózaton kívülre kezdeményezett hívások után.

Jöhet a malware-cunami az iPhone-okra?

Nyílik az iOS, de tényleg annyira veszélyes ez? Annyira azért nem kell félni, elég sok kontroll van még az Apple-nél.

Jöhet a malware-cunami az iPhone-okra? Nyílik az iOS, de tényleg annyira veszélyes ez? Annyira azért nem kell félni, elég sok kontroll van még az Apple-nél.

A szolgáltató új díjcsomagjában a csúcsidő reggel nyolctól este nyolcig tart, ebben az időszakban a percdíj 24,6 forint hálózaton belül és 36,9 forint hálózaton kívül. Csúcsidőn kívül ugyanezekbe az irányokba rendre 12,3 és 24,6 forintba kerül egy perc. Az SMS díja egységesen 24,6 forint, bármelyik mobilhálózatba. Egy ügyfél maximum három előfizetést vásárolhat, ezek közt az előfizetésenként 720 forintba kerülő "zárt csoport" opció igénybevételével nulla forintos percdíjért lehet telefonálni.

Az új díjcsomag egyszerű tarifaváltással nem vehető igénybe, csak akkor, ha az ügyfél új mobilt is vásárol a szolgáltatótól. A Vodafone hat készülékre ötezer forint kedvezményt kínál az akció időtartama alatt (november 3-tól 2011. január 31-ig). A kedvezményt a Multipont kártyával rendelkező VitaMAX-ügyfelek is igénybe vehetik, nekik kétezer forinttal olcsóbb öt készülék, valamint egy mobilnetes modem.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról