:

Szerző: HIRDETÉS

2009. június 8. 16:01

A Docflow még mindig jobb a Wordnél

A Qualysoft Docflow személyre szabott iratok automatizált előállítását teszi lehetővé, pofonegyszerűen.

A Docflow, mely a Qualysoft Infinica dokumentumkezelő rendszerének tagja, azoknak a vállalatoknak vagy más szervezeteknek szól, melyek már kinőtték a Word körlevél funkciójának használatát, ugyanakkor nem rendelkeznek a dokumentumkezelés hatékony kiszervezéséhez szükséges milliós nagyságrendű ügyfélszámmal.

A kliens-szerver architektúrájú, enterprise Java-alapú multiplatform Qualysoft Docflow személyre szabott dokumentumok automatizált előállítását teszi lehetővé, mégpedig egy olyan grafikus felhasználói felület és WYSIWYG (what you see is what you get, azt kapod, amit látsz) iratsablon-tervező révén, melyek segítségével gyorsan, kevés tanulással elsajátítható a rendszer működtetése. A Docflow működését az alábbi video érzékelteti, ahol az adminisztrátor bemutatja, milyen gyorsan és egyszerűen lehet egy üzleti esetre egy új dokumentumtípust létrehozni, majd abból PDF-et generálni például egy XML forrás alapján -- a XML forrásának szerkesztése csak demonstratív, egy éles rendszerben az adatforrás automatizált.

A Docflow segítségével létrehozott iratautomatizálási rendszerek jól illeszkednek a vállalati informatikai rendszerekbe, legyen szó fájlalapú vagy relációs adatbázisokról, ERP vagy CRM rendszerekről, amit a rugalmas testreszabhatósága és a szabványos interfészek biztosítanak. A szoftver a dokumentumok előállításának teljes folyamatát lefedi, azaz nemcsak sablonokat hozhatunk létre, melyek alapján a megadott forrásokból előállítja a dokumentumokat manuálisan vagy előre beállított események hatására, de akár továbbítja is azokat a kívánt csatornákon, ami lehet nyomtató, e-mail, fax vagy a vállalati webes portál is.

A a Gazdaságfejlesztési Operatív Program által is támogatott szoftver nem csak komplett iratsablonokat tárolhat, hanem hierarchikus elrendezésben képes sablondarabokat kezelni, melyek felépítik a végsőket. Ez azt jelenti, hogy elég az egyes építőelemek mesterpéldányaiban változásokat bevinni ahhoz, hogy az összes érintett iratminta frissüljön. A Docflow ráadásul képes dokumentumon belüli műveleteket is értelmezni, így az egyes adatmezők közti matematikai műveleteket, vagy szűrést az ügyfelek egy bizonyos körére.

A Qualysoft Docflow az irodai programoknál akár nagyságrendekkel nagyobb teljesítményt kínál a nagyvállalati iratkezelők árának töredékéért, olyannyira, hogy az önkormányzatok vagy más, a közbeszerzési törvény által szabályzott szervezetek akár pályázat kiírása nélkül is bevezethetik. A Qualysoft igény esetén tanácsadást és integrációs szolgáltatást is kínál, melyekre referenciával is rendelkezik, akár Lotus Notes-hoz is. Ha további információra van szükséged, esetleg tehetséges Java programozó, keresd fel a Qualysoftot.

[A Qualysoft megbízásából készített anyag]

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 13:13

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.