Szerző: mz

2000. július 24. 20:41

A Sowah Kft. és a HWSW új nyereményjátéka

A következő hetekben, hónapokban a HWSW új területre merészkedik: nemcsak szövegelni fogunk a mobil eszközök térhódításáról, de ki is próbálunk néhány hordozható eszközt. Mindebben partnerünk a Sowah Kft. lesz, amelynek üzletéből várhatóan öt, a kategória legvékonyabb és legkisebb notebookját fogják rendelkezésünkre bocsátani, az Asus nemrég megújult notebook-sorozatának tagjait, illetve az azokhoz használható különféle kiegészítőket.

A tesztsorozathoz játék is kapcsolódik, melynek során ötször három kérdést fogunk feltenni. A kérdések válaszai a tesztsorozat egyes cikkeiben lesznek megtalálhatóak. Minden héten az első öt helyes megfejtő nyer valamilyen ajándékot - 5 százalékos vásárlási kedvezményt, Asus lézerpointert, Asus egeret, számológépet stb. Azok közül, akik öt héten keresztül minden kérdésre helyes választ adnak, egy szerencsés olvasónk 10 százalékos kedvezményt és meglepetést fog kapni: étkezési utalványt a Dzsungel étterembe. (VI. Jókai u. 30. – a Crazy Café-ban, a Nyugatinál – Tel.: 302-4003, Tiszó Sándor üzletvezető)

A nyerteseket e-mail útján fogjuk értesíteni. Az új cikkek megjelenése - és velük együtt az új kérdések is - körülbelül két hetente várható, de pontos idopőntot nem adunk meg. Minden kérdéshármasra a következő kérdések megjelenéséig lehet választ adni, az utolsó kérdéshármas két hétig lesz érvényes, ezt követően a játék lezárul.

A nyereményeket Tóth Péter (tel.: +361 350-4539/104) kereskedelmi igazgatótól vagy Gyárfás Róbert (tel.: +361 350-4539/119) kereskedelmi munkatárstól lehet átvenni, illeve ők szolgálnak azokkal kapcsolatos információkkal. Minden kedves nyertes először nekik telefonáljon, ők tájékoztatnak a részletekről.
A kedvezményeket a nettó végfelhasználói árból kell számítani. A kedvezmény nem összevonható, a tárgynyeremény igen.

A Sowah Kft. és a Hwsw munkatársai nem vesznek részt a játékban. A további kérdéseket a fenti két úriembernek, vagy az mz@hwsw.hu címen lehet feltenni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról