Szerző: Bizó Dániel

2009. január 26. 17:16

Februári Informatika Tisztán: Exchange Server 2007

Sok vállalat kommunikációjának lelke, az Exchange Server 2007 lesz az Informatika Tisztán programsorozat következő témája. A februári állomáson egy teljes napot kap a szoftver, így nem csak a korábbiakhoz hasonlóan érintőlegesen, hanem mélységeiben tárgyalják majd az előadók.

[HWSW] Sok vállalat kommunikációjának lelke, az Exchange Server 2007 lesz az Informatika Tisztán programsorozat következő témája. A februári állomáson egy teljes napot kap a szoftver, így nem csak a korábbiakhoz hasonlóan érintőlegesen, hanem mélységeiben tárgyalják majd az előadók.

A február 17-én Budapesten megrendezett, ingyenes Informatika Tisztán napon három MCT, vagyis Microsoft Certified Trainer fogja várni a látogatókat, elsősorban rendszergazdákat és üzemeltetésért felelős szakembereket. A rendezvényen szó esik majd az Exchange Server 2007 felépítéséről, beleértve a szerepkörök jelentőségét és típusaikat, a protokollokat, valamint a biztonsági képességeket. Ezenkívül szó esik az Exchange Server 2003-ról történő migráció mikéntjéről, valamint a szabályok használatáról is, melyekkel a levelek forgalmát irányíthatjuk. Jelentkezés és további részletek a TechNet oldalán.

Ahogyan a többi Informatika Tisztán rendezvény, úgy az Exchange Server 2007 nap előadásai is szabadon letölthetővé válnak utólag. Novemberben például a windowsos hálózatok biztonságát tárgyaló előadásokat tette elérhetővé a Microsoft, beleértve a videofelvételeket is. A tavaly ősszel elindított Informatika Tisztán rendezvénysorozat célja az, hogy a gyakorló rendszergazdák, illetve rendszergazdának készülő diákok naprakész ismereteket kapjanak a Microsoft legújabb, de már piacon levő technológiáiból, így a megszerzett tudás azonnal kamatoztatható.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról