:

Szerző: Bőle György

2008. december 12. 12:29

Helyreigazítás: nem szakított az 1B Telekom és az Online Technologies

A HWSW korábban megjelent cikkei több esetben foglalkoztak a magyarországi spamküldés témájával. Ahogyan a Nemzeti Hírközlési Hatóság szóvivője a HWSW-nek is elmondta, a hatóságok munkája mellett sokat segít a nyilvánosság és a civil kezdeményezések ereje. A 2008. november 17-én megjelent Rendeljen iWiW-jelszótörőt! -- új trükkök a spampiacon című cikkünkben megszólaltattuk Sipos Zoltánt, az egyik ilyen közösségi kezdeményezés, a Spamwiki weboldal adminisztrátorát is.

A HWSW korábban megjelent cikkei több esetben foglalkoztak a magyarországi spamküldés témájával. Ahogyan a Nemzeti Hírközlési Hatóság szóvivője a HWSW-nek is elmondta, a hatóságok munkája mellett sokat segít a nyilvánosság és a civil kezdeményezések ereje. A 2008. november 17-én megjelent "Rendeljen iWiW-jelszótörőt! -- új trükkök a spampiacon" című cikkünkben megszólaltattuk Sipos Zoltánt, az egyik ilyen közösségi kezdeményezés, a Spamwiki weboldal adminisztrátorát is.

A cikkben azt a valótlan állítást tettük közzé, hogy az 1B Telekom Kft. és az Online Technologies Kft. megszakította egymással a kapcsolatot. A valóság az, hogy az Online Technologies Kft.-nek a mai napig élő szerződése van a szóban forgó IP-címtartományra az 1B Telekommal, továbbá a két cég folyamatos, széleskörű üzleti kapcsolatban áll.

Petróczi Levente, az Online Technologies Kft. ügyvezető igazgatója arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy "az Online Technologies Kft. egy 2 éve működő, több száz ügyfél bizalmát élvező, kizárólag legális - szerverhoszting és egyéb kapcsolódó - szolgáltatások nyújtásával foglalkozó cég", és nincs kapcsolata a cikkben tárgyalt tevékenységgel.

Az érintettektől és az olvasóinktól ezúton szeretnénk elnézést kérni.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 01:24

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.