Szerző: zimi

2008. november 26. 12:34

Extrém terhelés monokrómban: megjelent a Konica Minolta bizhub 601 és bizhub 751

Vállalati sokszorosító, másoló részlegek számára fejlesztették ki az új, fekete fehérben dolgozó, nagy teljesítményű bizhub 601 és bizhub 751 készülékeket.

[HWSW] Vállalati sokszorosító, másoló részlegek számára fejlesztették ki az új, fekete fehérben dolgozó, nagy teljesítményű bizhub 601 és bizhub 751 készülékeket.

A Konica Minolta bizhub 601 percenként 60, míg a bizhub 751 percenként 75 oldal elkészítésére, másolására képes. Grafitszürke borítást kaptak, melyen ott húzódik az úgynevezett infocsík, ezen olvashatók le a különféle működési információk. A 8,5 hüvelykes TFT-kijelző a kívánt szögbe fordítható. Mindkét készülék alapkiépítésben kínál másoló, hálózati lapolvasó funkciókat, opciókánt pedig hálózati nyomtatás, felhasználói fiókok és fax állnak rendelkezésre.

Alapkiépítésben adott a beolvasás lehetősége FTP-re, megosztott könyvtárba és e-mailbe, a fájlformátumok között támogatott a többoldalas PDF és TIFF is. Alapkiépítésben 3500 lapos a papírkapacitás, emellett egy 100 lapos adagoló áll rendelkezésre. Az összesített papírkapacitás 7600 lapig bővíthető, használható akár A3+ méretű média is. Akár 200 grammos papírral is feltölthető bármelyik tálca és ezt a vastagságot a duplex modul is kezeli.

Opcionális 80 GB-os merevlemezzel válik hozzáférhetővé a felhasználói fiók (User box) szolgáltatás, minek keretében rugalmasan menedzselhetők legfeljebb 1000 felhasználó lehetőségei, jogai. A Konica Minolta PageScope Box Operator szoftver lehetőséget ad, hogy pécéről tekintsük át az éppen tárolt dokumentumokat, bélyegképes előnézettel. A készülékek kiegészíthetők még Emperon vezérlővel, amivel minden hálózatba (Windows, Mac, Linux, UNIX, Citrix) könnyen illeszthetővé válnak. Az Emperon vezérlő egyúttal támogatja a Microsoft XPS formátumát is. Természetesen nem hiányozhat a PCL5e/6 és PostScript 3 támogatás sem, az alkalmazott felbontás 2400×600 dpi.

Mindkét új modell megfelel a ISO 15408 EAL3 szabványnak, azaz védi a kritikus adatokat az illetéktelen hozzáféréstől és módosítástól. Az azonosítás meggyorsítására ujjlenyomat-olvasóval és chipkártya olvasóval bővíthetők.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról