Szerző: Ady Krisztián

2007. január 15. 15:03

McLaren Mercedes telefonok Forma 1 rajongóknak a Vodafone-tól

Három új exkluzív mobiltelefonnal ünnepli a Vodafone a Vodafone McLaren Mercedes csapat mai hivatalos bemutatását, elindulását. Ezek közül kettő már korábban is forgalmazott készülék volt, igazán újnak a Samsung SGH-Z720M harmadik generációs, HSDPA-t is támogató mobiltelefon mondható csupán.

[HWSW] Három "új" exkluzív mobiltelefonnal ünnepli a Vodafone a Vodafone McLaren Mercedes csapat mai hivatalos bemutatását, elindulását. Ezek közül kettő már korábban is forgalmazott készülék volt, igazán újnak a Samsung SGH-Z720M harmadik generációs, HSDPA-t is támogató mobiltelefon mondható csupán.

Az új Samsung mobil mellett a már jóideje kapható, GSM-es Sharp GX29 és az általunk is kipróbált 3G-s Sharp 770SH öltözik át az Vodafone szponzorált csapat ruhájába. A vörös, fekete és króm-ezüst színekkel kombinált telefonok hajszálra ugyanazokkal a paraméterekkel rendelkeznek majd, mint amelyet a korábban is kapható változataiktól is megszokhattunk.

A Samsung 3G-s, Vodafone McLaren Mercedes bőrbe bújtatott SGH-Z720M telefonja a vállalat Ultra termékcsaládjához tartozik, a szétcsúsztatható, HSDPA adatátvitelt is támogató készüléket 3 megapixeles, autófókuszos kamerával is ellátták. A készülék HSDPA képességét a Vodafone jelenlegi hálózatán egyelőre nem lehet kihasználni, mivel a Vodafone egyetlen országban sem fejlesztette tovább harmadik generációs hálózatát HSDPA-kompatibilissá, illetve ezt még nem tette elérhetővé ügyfelei számára.

Samsung készülék Forma 1 csapat köntösében

Az új készülékek mától kaphatók egyes országokban és Vodafone üzletekben, a három új készülékből a jelenlegi információk szerint csak a legkisebb -- mondhatni régóta kifutó modellnek számító -- GX29-es modell lesz itthon kapható. A felsőkategóriás Samsung készülék forgalmazásáról még nem született döntés, a 770SH pedig valószínűleg nem lesz itthon forgalomban.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról