Szerző: Bodnár Ádám

2006. január 4. 12:57

NetLock biztonsági tanúsítványok nyílt forráskódú környezetben

A NetLock Kft. által kibocsátott tanúsítványok már nyílt forráskódú környezetben is zökkenőmentesen használhatók, így ez a cég az első hitelesítés-szolgáltató Magyarországon, akinek tanúsítványai Linux környezetben is alkalmazhatók és több böngészőben, többek között már a Mozilla 1.5 legújabb magyar nyelvű verziójában is alapértelmezetten megtalálhatók.

[HWSW] A NetLock Kft. által kibocsátott tanúsítványok már nyílt forráskódú környezetben is zökkenőmentesen használhatók, így ez a cég az első hitelesítés-szolgáltató Magyarországon, akinek tanúsítványai Linux környezetben is alkalmazhatók és több böngészőben, többek között már a Mozilla 1.5 legújabb magyar nyelvű verziójában is alapértelmezetten megtalálhatók.

A Firefox legújabb, 1.5-ös magyar változatában már a fokozott biztonságú tanúsítványok használata során korábban tapasztalható apróbb nehézségek is véglegesen megszűntek, a termékvonal másik tagjának, a Mozilla Thunderbird levelező 1.5 verziójának használatakor pedig lehetőség van arra, hogy a minősített tanúsítvánnyal elektronikus levelet írjunk alá. E lehetőséget egyelőre csak ez a levelezőprogram támogatja.

A NetLock fokozott biztonságú tanúsítványai már alapértelmezetten használhatók elektronikus aláírásra, illetve titkosításra a Mozilla Suite 1.8, Firefox 1.5, Thunderburd 1.5, Internet Explorer, Outlook, Outlook Express, The Bat, Eudora, PGP Universal 2.0, Kmail, Konqueror, Kleopatra és Safari szoftverekben. A vállalat a továbbiakban is arra törekszik, hogy az elektronikus aláírás és titkosítás létrehozásához szükséges fokozott biztonságú tanúsítványai minél több alkalmazásban használhatók legyenek.

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról

Vimeo Record

1

Videós üzenetküldőt indít a Vimeo

2020. október 28. 08:46

Az ingyenesen használható vállalati megoldás az elnyúló megbeszéléseket, és hosszas emaileket hivatott kiváltani.