Szerző: Ady Krisztián

2004. november 16. 13:01

Külön DVD-meghajtóval rendelkezik a Sharp beépített merevlemezes Blu-Ray rögzítője

[NE Asia] A Sharp Corporation bejelentette, hogy december 9-én kerül piacra Japánban a vállalat 160 gigabájtos merevlemezzel rendelkező Blu-Ray rögzítője. A készülék így nemcsak a Blu-Ray lemezekre képes rögzíteni a nagy felbontású, HDTV-adásokat, hanem a merevlemezt is használhat ugyanerre a célra. Míg a 23-25 gigabájtos Blu-Ray lemezeken háromórányi HDTV-adás fér el, a beépített merevlemez 19 órányit rögzíthet a kifogástalan képminőségű műsorokból.

A készüléket digitális, High-Definition Multimedia Interface (HDMI) csatlakozással is ellátták, és külön CD/DVD-meghajtóval is rendelkezik. Az írható DVD-lemezekre rögzített műsorokat csupán néhány gombnyomással át lehet másolni a BD-lemezekre, így egyetlen lemezen tárolhatunk öt DVD-nyi tartalmat.

A Sharp havi háromezer darab Blu-Ray-rögzítő értékesítésével számol. A különleges készülék ajánlott ára 320 ezer japán jen lesz, mely körülbelül 571 ezer forintnak felel meg.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.