Szerző: Bodnár Ádám

2004. április 23. 16:11

Már kézigépeken is játszható az élőszóval irányítható Színözön logikai játék

A Sigmoid Kft. bejelentette, hogy új fejlesztéseinek köszönhetõen a tenyérszámítógépeken is lehetõvé vált magyar nyelvû beszédfelismerõ rendszereinek használata. Az elsõ elérhetõ alkalmazás a korábban nagy sikert aratott Színözön játék Pocket PC gépekre készült változata. A program a HP valamennyi jelenlegi tenyérgépén mûködik. A Színözön ingyenesen letölthető a www.sigmoid.hu oldalról.

A Sigmoid Kft. bejelentette, hogy új fejlesztéseinek köszönhetõen a tenyérszámítógépeken is lehetõvé vált magyar nyelvû beszédfelismerõ rendszereinek használata. Az elsõ elérhetõ alkalmazás a korábban nagy sikert aratott "Színözön" játék Pocket PC gépekre készült változata. A program a HP valamennyi jelenlegi tenyérgépén mûködik. A Színözön ingyenesen letölthető a www.sigmoid.hu oldalról.

A Színözön névre keresztelt játék a népszerű MasterMindot ruházza fel a hallás és a beszéd képességeivel, tehát komplett dialógusrendszernek is tekinthető. A játékot nem szükséges előzőleg a felhasználó hangjára betanítani, bárki hangját felismeri.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról