Szerző: roberto

2003. március 17. 09:20

Oracle: Unbreakable Linux a UnitedLinuxra épülő rendszereken

Az Oracle és a UnitedLinux az elmúlt héten bejelentette, hogy felhasználóinak vállalati szintű terméktámogatást tervez nyújtani UnitedLinux-alapú operációs rendszerekre, az Oracle termékekre nyújtott támogatáson felül.

Az Oracle és a UnitedLinux az elmúlt héten bejelentette, hogy felhasználóinak vállalati szintű terméktámogatást tervez nyújtani UnitedLinux-alapú operációs rendszerekre, az Oracle termékekre nyújtott támogatáson felül.

Az Oracle bejelentette továbbá, hogy magasszintű terméktámogatást és elérhetőséget biztosít felhasználóinak: az Oracle szorosan együttműködik a UnitedLinux tagjaival (Conectiva, SCO Group, SuSE Linux, TurboLinux) egy közös csapat létrehozásában, amely a legjobb támogatást tudja nyújtani az összes, UnitedLinux-alapú terméken használt Oracle szoftverhez.

A terméktámogatás azon felhasználók számára lesz elérhető, akik érvényes Oracle terméktámogatással rendelkeznek valamilyen Oracle termékhez, illetve terméktámogatással rendelkeznek a már említett négy linuxos cég valamelyikének UnitedLinux-alapú operációs rendszeréhez.

"Azt reméljük, hogy tagjaink termékeinek egyidejű minősítésével és a beépített, világszerte elérhető támogatással ez a program elő fogja segíteni a UnitedLinux-alapú Oracle termékek alkalmazását" -- mondta a bejelentés kapcsán Paula Hunter, a UnitedLinux ügyvezetője. Azok a felhasználók, akik minősített UnitedLinux hardveren használnak Oracle alkalmazásokat, közvetlen technikai segítséget kaphatnak az Oracle Support Service-től, ami a kritikus problémák gyorsabb megoldásához vezet.

"Az Oracle büszke arra, hogy [...] ügyfelei számára nemcsak saját termékeihez nyújt terméktámogatást, hanem ezt az elsőrangú támogatási színvonalat ügyfelei Linux-alapú operációs rendszereihez is képes nyújtani" -- nyilatkozta Dave Dargo, az Oracle Linux Program Office osztályvezetője.

A UnitedLinux 1.0-ra épülő termékek: Conectiva Linux Enterprise Edition, SCO Linux Server 4.0, SuSE Linux Enterprise Server 8, Turbolinux Enterprise Server 8.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról