Szerző: Bodnár Ádám

2002. július 19. 18:03

Az IBM magyarra fordítja Lotus szoftvereit

[Mmd] Jövő évtől az IBM magyarul is kiadja Lotus szoftvertermékeit, köztük a

[Mmd] Jövő évtől az IBM magyarul is kiadja Lotus szoftvertermékeit, köztük a LearningSpace távoktatási, a Sametime kommunikációs, a QuickPlace együttmuködési programot, valamint a szövegszerkesztőt, táblázatkezelőt, prezentáció-készítőt egyaránt tartalmazó SmartSuite irodai csomagot. Ezt Stephen McGibbon, az IBM regionális Lotus értékesítési menedzsere jelentette be Budapesten.

Az érintett területek egyre növekvő gazdasági fontossága miatt Írországi fordítólaboratóriumában az IBM az újabb Lotus termékek cseh, lengyel, orosz és arab változatát is elkészíti. A cég a helyi változatokkal komoly részesedést kíván elérni a közszférában is.

Magyarországon mintegy kétezer vállalat közel százezer alkalmazottja használ Lotus-t, míg az egész világon 96 millió regisztrált Lotus felhasználó található.

Több más cégtől eltérően az IBM egyszerre fejleszt és kínál hardvert, szolgáltatást és szoftvert. Ebbe a palettába illeszkedik a Lotus szoftvercsalád, melynek legújabb, 6-os számú verziója szeptemberben jelenik meg, s olyan vállalati integrált portálmegoldásokat tartalmaz, melyekkel irányítható és szervezhető a cég dokumentumkezelése, online kommunikációja, grafikus üzleti folyamatai, tudásmenedzsmentje vagy távoktatása.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról