Szerző: roberto

2001. augusztus 3. 23:33

A SuSE magyarországi irodája Linux-tanfolyamot indít

[SuSE Magyarország] A SuSE magyarországi irodája 2001. augusztus 23-tól rendszeresen tart LPI-felkészítő tanfolyamokat. Az LPI tanfolyam a szeptembertől induló SuSE oktatási programnak része.

SuSE[SuSE Magyarország] A SuSE magyarországi irodája 2001. augusztus 23-tól rendszeresen tart LPI-felkészítő tanfolyamokat. Az LPI tanfolyam a szeptembertől induló SuSE oktatási programnak része.

A Linux Professional Institute (LPI) egy független nonprofit intézmény, melyenek minősítési renszerre arra szolgál, hogy mérhetővé váljon a linuxos tudás (például egy új munkatárs felvételénél vagy egy üzleti szerződés megkötésekor).

A SuSE Magyarország tanfolyama 2 nap alatt felkészíti a jelentkező rendszergazdákat a 101-es és 102-es LPI vizsgára, amelyeket a második napon (igény szerint) egyből le is lehet tenni. A SuSE magyarországi irodája és oktató partnerei kezdők és (NT) rendszergazdák számára hamarosan további tanfolyamokat is indítanak.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról