Szerző: roberto

2001. augusztus 3. 23:33

A SuSE magyarországi irodája Linux-tanfolyamot indít

[SuSE Magyarország] A SuSE magyarországi irodája 2001. augusztus 23-tól rendszeresen tart LPI-felkészítő tanfolyamokat. Az LPI tanfolyam a szeptembertől induló SuSE oktatási programnak része.

HIRDETÉS

SuSE[SuSE Magyarország] A SuSE magyarországi irodája 2001. augusztus 23-tól rendszeresen tart LPI-felkészítő tanfolyamokat. Az LPI tanfolyam a szeptembertől induló SuSE oktatási programnak része.

A Linux Professional Institute (LPI) egy független nonprofit intézmény, melyenek minősítési renszerre arra szolgál, hogy mérhetővé váljon a linuxos tudás (például egy új munkatárs felvételénél vagy egy üzleti szerződés megkötésekor).

A SuSE Magyarország tanfolyama 2 nap alatt felkészíti a jelentkező rendszergazdákat a 101-es és 102-es LPI vizsgára, amelyeket a második napon (igény szerint) egyből le is lehet tenni. A SuSE magyarországi irodája és oktató partnerei kezdők és (NT) rendszergazdák számára hamarosan további tanfolyamokat is indítanak.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 05:17

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.