Szerző: Hlács Ferenc

2020. szeptember 23. 15:40

Automatizáltan, gépi tanulással jelöli meg a korhatáros videókat a YouTube

A hamarosan élesedő funkció a videómegosztó szerint nem csökkenti majd számottevően a készítők bevételit.

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x)

A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x) A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Még idén elkezdi automatikusan kijelölni az egyes videókhoz kapcsolódó korhatárokat a YouTube. A videómegosztó a kifogásolható tartalmak kiszűréséhez már most is használ gépi tanulást, ezt a technológiát terjeszti ki hamarosan az életkori besorolásokra is. A lépéssel további szigorítások is várhatók, az oldal már a más weblapokra beágyazott, korhatáros YouTube videók elindításakor is átirányít majd saját felületére, ahol bejelentkezéssel kell igazolni, hogy a néző elmúlt 18 éves. A Google szerint ha egy videót a készítők szerint algoritmusai tévesen jelölnek meg korhatárosként, lehetőség lesz felülvizsgálatot kérni - a cég azt ígéri, az újonnan bevezetett rendszer nem lesz majd jelentős hatással a videókészítők bevételeire.

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról

haláleset

1

Meghalt a Samsung elnöke

2020. október 26. 12:08

A vitatott módszereiről híres vezetőt 78 éves korában, többéves kórházi ápolás után érte a halál.