:

Szerző: Hlács Ferenc

2020. augusztus 5. 12:57

A Google megkezdte a Play Music leállítását

Év végéig lehet átmenekíteni a zenéket és lejátszási listákat a YouTube Music felületére.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A Google májusban jelentette be, hogy bezárja Google Play Music zenestreaming szolgáltatását, amely átadja helyét házon belüli riválisának, a YouTube Musicnak. Akkor a cég még nem árulta el, pontosan mikor húzza le a rolót a szolgáltatás, most azonban bejelentette, augusztus végétől nem lehet majd új zenéket fel- és letölteni a Play Musicból, illetve az előrendelések is vásárlások lehetősége is megszűnik.

Szeptembertől Új-Zélandon és Afrikában már nem tudnak majd zenét streamelni a szolgáltatáson keresztül a felhasználók, akiket októberben követ a globális piac többi része. Az összeállított lejátszási listák, feltöltések és vásárlások ekkor sem vesznek el, decemberig azonban ezeket mindenkinek át kell vinnie a YouTube Music felületére - amely év végén teljesen leváltja majd a Play Musicot. A vállalat a tartalmak importálásáról az új felületre már korábban részletes tájékoztatót tett közzé.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 29. 15:26

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.