Szerző: Hlács Ferenc

2020. augusztus 5. 12:41

Több mint 13 millió dollárt kaptak egy év alatt a Microsoft bugvadászai

A vállalat újonnan indított bug bounty programjai, és a koronavírus-járvány miatti home office is intenzív munkára sarkallta a kutatókat.

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart?

Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart? Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Bőkezű volt a bugvadászokkal az idén júliussal zárult egy éves időszakban a Microsoft, a biztonsági szakértőknek a cég bug bounty programjaiban összesen 13,7 millió dollárt csengetett ki. A vállalat szárnyai alatt összesen 15 hasonló program működik, azok keretei között most az egy évvel korábbi összeg több mint háromszorosát fizette ki a redmondi óriás - persze a növekedés annak is köszönhető, hogy a 15-ből 6 kezdeményezést az elmúlt egy éves időszak alatt indított el a vállalat, ezekben pedig több mint ezer sikeres jelentés futott be mára, 300-nál több kutatótól. A cég szerint a koronavírus-járvány is megdobta a jelentési kedvet.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.