Szerző: Hlács Ferenc

2020. február 13. 09:30

iOS-re is jön a Microsoft játékstreaming szolgáltatásának bétája

A Project xCloud preview kiadását a 10 ezer leggyorsabb jelentkező próbálhatja ki az Apple platformján.

Promptolsz-e már padawan?

Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Promptolsz-e már padawan? Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Már iOS-re is megérkezett a Microsoft játékstreaming szolgáltatása, a Project xCloud preview verziója. A mobilos felhasználók a megoldást eddig csak Android platformon érhették el, most viszont a TestFlight programon keresztül az Apple rendszerén is elérhetővé válik, noha csak korlátozott felhasználószámig, azt a cég a tízezer leggyorsabban jelentkező tesztelő előtt nyitja meg. A Microsoft továbbá nem zárja ki a lehetőségét, hogy a béta alatt egyes felhasználókat kitessékeljen a programból, hogy új tesztelőknek is helyet biztosíthasson. Az iOS-es preview-ban várhatóan csak a Halo: The Master Chief Collection lesz játszható.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

6

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.