iOS-re is jön a Microsoft játékstreaming szolgáltatásának bétája

A Project xCloud preview kiadását a 10 ezer leggyorsabb jelentkező próbálhatja ki az Apple platformján.

Mi történik egy mobilappal a születése után? Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel.

Már iOS-re is megérkezett a Microsoft játékstreaming szolgáltatása, a Project xCloud preview verziója. A mobilos felhasználók a megoldást eddig csak Android platformon érhették el, most viszont a TestFlight programon keresztül az Apple rendszerén is elérhetővé válik, noha csak korlátozott felhasználószámig, azt a cég a tízezer leggyorsabban jelentkező tesztelő előtt nyitja meg. A Microsoft továbbá nem zárja ki a lehetőségét, hogy a béta alatt egyes felhasználókat kitessékeljen a programból, hogy új tesztelőknek is helyet biztosíthasson. Az iOS-es preview-ban várhatóan csak a Halo: The Master Chief Collection lesz játszható.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 27. 19:07

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.