Szerző: Hlács Ferenc

2016. szeptember 22. 12:30

Jövő héten indul a Future of Clouds konferencia

Szeptember 27-én lehull a lepel a felhőalapú informatika jövőjéről: az ELTE Egyetemi Kongresszusi Központban rendezett Future of Clouds konferencián a Horizon 2020 és FP7 Program résztvevői számolnak be eredményeikről.

Már csak néhány nap van hátra a Future of Clouds konferenciáig: a szeptember 27-én rendezett eseményen a Horizon 2020 és FP7 Programban résztvevő egyetemek, kutatóintézetek és IT szakértők beszélnek a felhőalapú informatika jövőjéről, illetve mutatják be az eddig elért eredményeiket, és kitűzött céljaikat. Az említett Horizon 2020 és FP7 programok az Európai Unió kutatás-fejlesztési, illetve innovációs politikájának meghatározó részét képezik a 2014-2020-as időszakban, azok keretei között mintegy 4,5 milliárd forintot fordítanak a különböző felhőalapú fejlesztési és tesztelési megoldások kutatására.

Jöhet a malware-cunami az iPhone-okra?

Nyílik az iOS, de tényleg annyira veszélyes ez? Annyira azért nem kell félni, elég sok kontroll van még az Apple-nél.

Jöhet a malware-cunami az iPhone-okra? Nyílik az iOS, de tényleg annyira veszélyes ez? Annyira azért nem kell félni, elég sok kontroll van még az Apple-nél.

A konferencia szeptember 27-én 13:00-kor kezdődik, azon a látogatók összesen hat előadást hallgathatnak meg, majd egy nyílt kerekasztal beszélgetésben is részt vehetnek a felhős technológiák hazai szakértőivel. Az előadásokat követően, 16:30-tól egy a repülésben használt IT megoldásokat bemutató kiállítás veszi kezdetét, amelyen a vendégek a terméktervezéstől (beleértve a UX- és prototípustervezést is) a platformdizájnon át a különböző, kapcsolódó EU-s projektekig számos területbe betekintést nyerhetnek.

A jövő kedden rajtoló konferencia helyszíne az ELTE Egyetemi Kongresszusi Központ lesz, a 1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A szám alatt. A rendezvényre a belépés ingyenes, további információkat az érdeklődők a Future of Clouds kapcsolódó weboldalán találhatnak, ahol a konferencia hírlevelére is lehetőség van feliratkozni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról