:

Szerző: Koi Tamás

2020. február 21. 13:42

Egy halom pénzt toltak a Logiscoolba

Jelentősen tudja növelni a külföldi terjeszkedés tempóját a Logiscool annak a milliárdos tőkebefektetésnek köszönhetően, melyet az Euroventures vezetésével vontak be a cégbe.

Jelentős összegű, mintegy 1,2 milliárd forintnak megfelelő befektetést kapott a 2014-ben indult Logiscool, mely ma már 16 ország több száz helyszínén tart különböző programozó és digitális kurzusokat jellemzően 6-18 év közötti fiatalok számára.

logiscool_iroda

A befektetésnek köszönhetően a Logiscool 

jelentősen növelni tudja a budapesti csapatát annak érdekében, hogy még magasabb szintre tudja fejleszteni az oktatási szolgáltatását és partnerei támogatását a hazai és a külföldi piacokon egyaránt.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A tőkebevonás révén a cég a külföldi terjeszkedés felgyorsítását, ezzel együtt az újabb piacokon való megjelenést tervezi. A Logiscool nem az egyetlen hazai programozó iskola a piacon, mely hasonló mértékű tökebefektetést kapott: a Codecool éppen egy éve vont be ugyanekkora összegű kockázati tőkét.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 04:42

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.