Szerző: Koi Tamás

2020. február 21. 13:42

Egy halom pénzt toltak a Logiscoolba

Jelentősen tudja növelni a külföldi terjeszkedés tempóját a Logiscool annak a milliárdos tőkebefektetésnek köszönhetően, melyet az Euroventures vezetésével vontak be a cégbe.

Jelentős összegű, mintegy 1,2 milliárd forintnak megfelelő befektetést kapott a 2014-ben indult Logiscool, mely ma már 16 ország több száz helyszínén tart különböző programozó és digitális kurzusokat jellemzően 6-18 év közötti fiatalok számára.

logiscool_iroda

A befektetésnek köszönhetően a Logiscool 

jelentősen növelni tudja a budapesti csapatát annak érdekében, hogy még magasabb szintre tudja fejleszteni az oktatási szolgáltatását és partnerei támogatását a hazai és a külföldi piacokon egyaránt.

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x)

A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x) A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

A tőkebevonás révén a cég a külföldi terjeszkedés felgyorsítását, ezzel együtt az újabb piacokon való megjelenést tervezi. A Logiscool nem az egyetlen hazai programozó iskola a piacon, mely hasonló mértékű tökebefektetést kapott: a Codecool éppen egy éve vont be ugyanekkora összegű kockázati tőkét.

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról