Szerző: Koi Tamás

2020. február 21. 13:42

Egy halom pénzt toltak a Logiscoolba

Jelentősen tudja növelni a külföldi terjeszkedés tempóját a Logiscool annak a milliárdos tőkebefektetésnek köszönhetően, melyet az Euroventures vezetésével vontak be a cégbe.

Jelentős összegű, mintegy 1,2 milliárd forintnak megfelelő befektetést kapott a 2014-ben indult Logiscool, mely ma már 16 ország több száz helyszínén tart különböző programozó és digitális kurzusokat jellemzően 6-18 év közötti fiatalok számára.

logiscool_iroda

A befektetésnek köszönhetően a Logiscool 

jelentősen növelni tudja a budapesti csapatát annak érdekében, hogy még magasabb szintre tudja fejleszteni az oktatási szolgáltatását és partnerei támogatását a hazai és a külföldi piacokon egyaránt.

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart?

Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart? Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

A tőkebevonás révén a cég a külföldi terjeszkedés felgyorsítását, ezzel együtt az újabb piacokon való megjelenést tervezi. A Logiscool nem az egyetlen hazai programozó iskola a piacon, mely hasonló mértékű tökebefektetést kapott: a Codecool éppen egy éve vont be ugyanekkora összegű kockázati tőkét.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

7

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.