Szerző: Koi Tamás

2024. május 27. 11:22

Előfizetéssel hálóznák be a vevőket a nagy webáruházak

Az e-kereskedelem egyik meghatározó trendje, hogy a nagyobb webáruházak különböző előfizetéses konstrukciókkal próbálják erősíteni a vásárlói elkötelezettséget. Hosszú évek után az eMAG-hoz is megérkezett ez a modell, a Genius képében.

Magyarországon is bevezeti Genius nevű előfizetéses hűségprogramját az eMAG, mely forgalmát tekintve a hazai piac legnagyobb, saját piactérrel is rendelkező e-kereskedője. Az előfizetéses konstrukció az utóbbi években közkedvelt eszközévé vált a fogyasztói elköteleződés növelésének, egyik első zászlóvivője pedig éppen az Amazon volt, mely a Prime-mal hasonló engedményeket vezetett be sok-sok évvel ezelőtt.

A Genius előfizetést jelenleg egyéves időtartamra lehet megkötni az eMAG-nál, 4990 Ft-ért cserébe, ezért az e-kereskedő bizonyos rendelési értékhatár (csomagautomatás szállítás esetén 3990 Ft, házhozszállításnál pedig 8990 Ft) felett ingyenes szállítást vállal korlátlan alkalommal a szerződés hatálya alatt.

emag_box

Mindent vivő munkahelyek

Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Mindent vivő munkahelyek Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

A szállítási díjkedvezmények mellett az eMAG Genius Dealsen keresztül a vállalat az eMAG Genius előfizetők számára hetente frissülő exkluzív akciós ajánlatokat is kínál - fontos azonban, hogy ezek az ajánlatok és az ingyenes kiszállítás kizárólag a Genius jelvénnyel megjelölt termékekre érvényesek.

Az eMAG Genius nem az első, hasonló jellegű havi előfizetéses modell a hazai piacon, hiszen a szektor második legnagyobb szereplőjének számító cseh Alzánál szintén létezik előfizetéses program. Ez az AlzaPlus+, mely éves fizetés esetén 5990 Ft-ért gyakorlatilag ugyanazt nyújtja, mint az eMAG Genius, az Alza esetében azonban az ingyenes kiszállításnak nincs alsó értékhatára.

További fontos különbség a két rivális platformja között, hogy az AlzaPlus+ előfizetést jogi személyek is megköthetik, eMAG Genius ügyfél azonban csak természetes személy lehet.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

FLIP

3

Kagylómobillal erősít a Honor

2024. június 14. 10:28

A cég útnak indította első flip típusú készülékét, amivel újabb hézagot foltoz be a nagy márkák elleni versenyben.