:

Szerző: HIRDETÉS

2022. augusztus 3. 14:32

Erős játékos a pályán - itt a NIX Tech

Magyarország informatikai iparága a jól ismert nemzetközi NIX márkával bővült. Képviselői, nemzetközi szakértői csapatok, melyek olyan globális projektek fejlesztéséről ismertek, mint a FinTech, a Healthcare, az Education, az E-Commerce és mások.

Csapatok és szakemberek stabil fejlődése


A NIX Tech fő feladata az ügyfelek stratégiai céljainak megvalósítása. Ennek érdekében a szakemberek nem tipikus, szabványos megoldásokat alkalmaznak, hanem igyekeznek megtalálni az adott projekthez szükséges legoptimálisabb eszközöket és technológiákat.

A NIX Tech szakemberei nemcsak sokéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, de különös figyelmet fordítanak egymás támogatására is - legyen szó szakmai vagy személyes kihívásokról. Ez a csapatmunka teszi még erősebbé, magabiztosabbá a csapattagokat és teszi képessé őket arra, hogy a legnehezebb feladatokat is megoldják.

Korszerű technológiák integrált megközelítéssel kombinálva


A NIX Tech informatikusai a termékek létrehozásakor a kiegyensúlyozott módszertani megközelítésre és a vevői igényekre támaszkodnak. Jól ismerik az iparág elterjedt és leginkább ígéretes technológiáit: Java, NET, PHP, Golang, Python, JS, C++, Ruby, React, flutter, Kotlin, SWIFT, DevOps, Big Data, BI, Machine Learning, IoT, VR/AR stb. Ez teszi lehetővé, hogy a NIX Tech a modern szoftverfejlesztés teljes ciklusát végre hajtsa: az üzleti célok elemzésétől, a minőségi műszaki feladat elkészítésétől kezdve, a kész termék tesztelésén át, egészen egy jól átgondolt marketingkampány indításáig. Az ilyen megoldások termékgyártó cégek és innovatív startupok számára egyaránt vonzó lehet.

nix_tech

A legkülönfélébb üzleti területek projektjeiben való részvétel segíti a NIX Tech csapatok tagjait abban, hogy a nemzetközi szintű projektek számára szükséges szakmai ismereteiket fejlesszék. Ez nem csak a legmagasabb színvonalú technológiai termékek kifejlesztésére, hanem a vevők és vállalkozásaik valós igényeinek kielégítésére is garancia.

A NIX Tech további tervei


Magyarország fővárosa folyamatosan fejlődik és növekszik. Itt jelentős számú FinTech startup és különféle informatikai nagyvállalat és vállalkozás tömörül. Emellett számos fiatal szakember van Budapesten, akik már ismerik a kulcsfontosságú korszerű technológiákat. A NIX Tech csapatai arra számítanak, hogy ezek a tehetséges informatikai szakértők szívesen csatlakoznak majd a márkához – annak érdekében, hogy közösen minőségileg új szintre emeljék a progresszív informatikai termékek fejlesztését.

A vállalat mindenekelőtt a magyar informatikai ipar fejlődését kívánja támogatni, és aktívan formálni a helyi közösséget. Ennek érdekében a NIX Tech csapatok eltökélt szándéka, hogy a fiatal budapesti szakembereknek megmutassák a legígéretesebb szakmai fejlődési lehetőségeket, és megosszák velük a szakértői szintű gyakorlati tudást.

A NIX Tech már kidolgozott egy többirányú kampányt a magyarországi informatikai ipar fejlesztésére. Ennek célja a helyi ipar gyors és magas színvonalú átalakítása, hogy az informatikai outsourcing globális színterén versenyképes szereplővé váljon.

[A NIX Tech megbízásából készített, fizetett anyag.]

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 01:11

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.