:

Szerző: HIRDETÉS

2020. november 17. 16:08

A svájci ITRIS tovább terjeszkedik

Az ITRIS szolgáltatásai 2020 februárjától már Magyarországról is elérhetőek.

A svájci, Spreitenbach-i székhellyel rendelkező szerver-, storage- és hálózati eszközök gyártófüggetlen garanciakiterjesztésére és karbantartására szakosodott vállalat tovább folytatja nemzetközi terjeszkedését, Németország és Ausztria után 2020 februárjában Magyarországon is megalakult leányvállalata. Az ITRIS Kft. országos lefedettséggel látja el ügyfelei hardvereinek gyártófüggetlen szervizelését, támogatását.

"Szolgáltatásunkat a magas minőség mellett maximális rugalmasság jellemzi, lokális szerviz csapatunk multivendoros tapasztalattal rendelkező, képzett szervizmérnökökből áll, ezáltal éjjel-nappal, a hét minden napján, a nap minden órájában ügyfeleink rendelkezésére állunk. A hazai és nemzetközi raktárkészleteinknek köszönhetően a bejelentett hibákat gyorsan és hatékonyan hárítjuk el. A szolgáltatási szinteket (SLA) ügyfeleinkkel együtt, az ő igényeikhez igazodva úgy alakítjuk ki, hogy a lehető legjobb ár-érték arányú szolgáltatást tudjuk nyújtani számukra." - fogalmazott Jakab Zoltán, az ITRIS Kft. ügyvezetője.

Jakab Zoltám
Jakab Zoltán - ITRIS

Az ITRIS 1986 óta nyújt multivendoros hardvertámogatást, ügyfelei száma mára több mint 2500-ra tehető. Az ismertebb gyártók termékeinek szervizelésével, támogatásával, karbantartásával és garanciakiterjesztésével foglalkozó IT szolgáltató akár 40%-os megtakarítás mellett garantálja ügyfelei IT infrastruktúrájának magas rendelkezésre állását.

[Az ITRIS megbízásából készített, fizetett anyag.]

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 12:06

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.