Szerző: Koi Tamás

2019. szeptember 19. 13:40

Magyarország is felkerült az AWS térképére

Elsőként kapott a magyar piacon Amazon Web Services Advanced partneri minősítést egy magyar cég.

HIRDETÉS

Magyarországon elsőként sikerült a TC2-nek az, ami a régióban is keveseknek: a cég a magyar piacon elsőként kapta meg az Amazon Web Services (AWS) Advanced partneri szintet. Az Amazon - versenytársaihoz hasonlóan - a szakmai tudás, a forgalom és a referenciák alapján sorolja be partnereit egy négylépcsős rendszerbe, ebből a harmadik fokozatot szerezte meg most a TC2, ezzel kijelenthető, hogy hosszú idő után Magyarország is felkerült az Amazon térképére.

aws_logo

A világ legnagyobb felhőszolgáltatójánál az Advanced partnerség azt jelenti, hogy a cégek eszközöket kaphatnak ahhoz, hogy új megoldásokat hozzanak létre, nagyobb lehetőségük lesz a növekedésre, valamint kiemelt technológiai és sales támogatást kapnak. Az Advanced kritérium rendszer megszerzése többlépcsős folyamat: a forgalmi elvárás mellett professzionális AWS vizsgák teljesítését írták elő legalább 8 munkatársnak, az elmúlt 12 hónapban minimum 20 új projektet kellett befejezni, 20 ügyfél ügyfélelégedettségi mérésen vett részt.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

A jelenleg 13 főt foglalkoztató TC2-őt 2016-ban indították el Total Cloud Consulting néven. A cég portfóliójában szerepel többek közt a koncepcióalkotás, tervezés, oktatás, fejlesztés, implementálás, üzemeltetés új rendszerekre, és a meglévők migrálására. A TC2 ügyfelei többek között a Vodafone, a Bankmonitor, a Te-Food, a Doqsys és az E.On. A TC2 szakértelmét az AWS-en túl olyan technológiai partnerekre építi, mint a VMware, SAP, Docker. A TC2 emellett másodszorra szervezi meg az Amazonnal közösen az AWSome Day Budapest konferenciát, ahol többek közt Enrique Duvos (Head of EMEA Developer Evangelism, AWS) és Vladimir Simek (Senior Solutions Architect, AWS) is előadnak.

A Microsoft és a Google után ezzel a partnerminősítéssel immár az Amazon is meghatározó jelenlétet képvisel a hagyományosan Microsoft-felségterületnek tekintett magyar piacon.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 22:02

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.