Szerző: surmo

2000. október 17. 01:52

Vélemények a Transmeta termékeiről

HIRDETÉS

Igaz, a hír csak közvetve kapcsolódik a linuxhoz, mégis említést érdemel. Anyánk helyett is apánk, Linus Torvalds dolgozik annál a cégnél, amely nemrég mutatta be a nagy titkolózás közepette fejlesztett Crusoe processzorát. A chip egyelőre csak Japánban kapható, de október végére mindenhol elérhető lesz. Teljesen kompatibilis az Intel/AMD processzorokkal, de olcsóbb és kevésbé melegszik. Elsősorban laptopokba szánják, a Sony VAIO PictureBook sorozat például ezt a chipet fogja tartalmazni. További részletek az OSOpinion-on, itt.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 07:11

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.