:

Szerző: Koi Tamás

2014. március 4. 11:32

Az ígértnél drágábban lehet majd tévézni a Telenorral

Rövidesen lezárul a Telenor tévészolgáltatásának, a MyTV-nek a publikus tesztidőszaka, melyet követően a felhasználók már csak havidíj megfizetése ellenében vehetik igénybe a lineáris és nem lineáris tartalmakat egyaránt kínáló rendszert. Áprilistól változik a csatornakiosztás és a szolgáltatás korábban tervezett ára is.

Négy hónapot tartó tesztidőszakot követően március végén lezárul a Telenor streaming tévé- illetve videoszolgáltatásának, a MyTV-nek a publikus tesztje, ezt követően a rendszert már csak meghatározott havidíj ellenében lehet majd igénybe venni, leszámítva a közszolgálati adókat is tartalmazó alapcsomagot, mely továbbra is ingyenes lesz, ám a streaming adatforgalomért pénzt kell majd fizetniük a nézőknek.

A november 29-én indult Telenor MyTV szolgáltatás három csatornacsomagot kínál, ebből egyet ingyenesen (Fedezz fel!), kettőt (Családi, Film) pedig a tesztidőszak lejártát követően fizetősen. A tesztidőszak alatt az adatforgalomért sem kell fizetni, vagyis a szolgáltatás ténylegesen is ingyenes azok számára, akik regisztrálnak a MyTV rendszerébe. A tévészolgáltatás jelenleg 14 tévécsatorna élő, és 10 csatorna visszanézhető adását, valamint a videótár révén több mint kétezer órányi film és sorozat kínálatát teszi elérhetővé a kompatibilis okostelefonokon, tableteken és PC-ken.


Christopher Laska vezérigazgató a Telenor MyTv bemutatóján: letesztelték a piacot

A Telenor a tervek szerint csak február 28-ig nyújtotta volna ingyen a szolgáltatást, ám a tesztidőszak végül egy hónappal kitolódott - a szolgáltató ez alatt új csatornákat és "számos meglepetést" ígért a felhasználóknak. Ebből egyelőre a videotár szerény bővítése valósult meg, emellett immár az is biztos, hogy a társaság a tesztidőszak után átrendezi a csatornakínálatot és az eredeti tervekhez képest drágábban lehet majd igénybe venni a fizetős szolgáltatásokat.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Az operátor legfrissebb szerződési feltételeiben a médiaszolgáltatókkal kötött szerződéses jogviszonyra hivatkozva közli, hogy április 4-től az AXN tévécsatorna lineáris műsora átkerül az ingyenes csomagból a fizetős, Családi csomagba, így az ingyenes tévécsatornák kínálata a Story 5-öt leszámítva kizárólag a közszolgálati adókból áll majd. A csatornák közül az AXN Now áprilistól a Családi csomagból a Film csomagba kerül át, míg az AXN Black a Film csomagból a Családiba költözik, vagyis a két csatorna lényegében helyet cserél egymással.

A csatornacserékkel egyidejűleg változik a szolgáltatás eredetileg beharangozott ára is. A Telenor a MyTV bejelentésekor a fizetős csomagok esetében havi 1500 forintos előfizetési díjat kommunikált, áprilistól azonban nem ennyiért, hanem havonta 1990 forintért nézhető majd az adás.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 06:50

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.