Szerző: HIRDETÉS

2014. január 27. 11:06

Rackforest: csak a neve új ennek a hosztingszolgáltatónak

Új társaság tűnt fel a hazai hosztingpiacon, a Rackforest. A vállalatnak valójában csak a neve új, ismert szakemberek összeszokott csapata áll mögötte, akik a DoclerWebnél és az InterWare-nél már bizonyítottak.

A hazai piacon jól ismert csapat nemrég úgy döntött, saját hosztingcéget alapít, ekkor született meg a Rackforest, amely már meg is kezdte a szolgáltatását.

A Rackforest vezetője, Atiyeh Nabil egy beszélgetés során lapunknak elmondta, a RackForest alapítói között vannak azok az emberek, akik pár éve a DoclerWeb szolgáltatásait megálmodták és megvalósították, ennek köszönhetően a csapatnak megmaradt a jó kapcsolata a korábbi beszállítókkal, ezért is tudja a szolgáltatási színvonalat magasan, az árait pedig ilyen versenyképesen tartani. Ahogy Nabil mondja, a Rackforest megtartott minden olyat, amit a korábban megszerettek az ügyfelek, a jövőben ezek fejlesztésén dolgozik tovább.

A vállalat ügyfélköre dinamikusan bővül, sok elégedett ügyfél, és szakértőkhöz hűséges rendszergazda kereste, illetve folyamatosan keresi meg a csapatot. A növekedés ütemére jellemző, hogy már az önálló saját igények szerinti szerverterem  kiépítését  tervezi a RackForest, amely egyelőre a Kozma utcai adatközpont fizikai infrastruktúráját használja a szolgáltatásaihoz. A műszaki körülményekre garanciát jelenthet Angeli János, azaz Angelo neve, aki számos hazai szerverterem tervezője - ő nem csak egyszerűen a RackForest csapatával tartott, hanem az új cég társtulajdonosa is egyben.

Ahogy a neve is mutatja, a Rackforest a rack kivitelű szerverekben hisz, ezek alkotják az infrastruktúrájának alapját. A csapat választása a korábban jól bevált SuperMicro gépekre esett, kedvező ár-érték arányuk és kimagasló megbízhatóságuk miatt. A cég ugyanakkor már tárgyal más típusú szerverek bevezetéséről is a portfólióba, hogy újabb, más típusú igényeket is le tudjon fedni.

A kínált szolgáltatások között van szerverbérlés, szerverhoszting, és virtuális szerver (VPS) szolgáltatás, de az ügyfél saját tulajdonú szerverét és a rajta futó szoftvereket is örömmel üzemelteti a Rackforest, ami egyébként keresőmarketingben, illetve szoftverbérlésben is tud segíteni a hazai - és hamarosan a külföldi - vállalatoknak. A Rackforest feltett célja ugyanis, hogy a kisebb cégek mellett magyar nagyvállalatok számára is vonzó ajánlattal álljon elő, de a cég külföldi terjeszkedését is tervezi mára hazai egyedülálló szaktudásra építve, és a cél, hogy további országok piacain is meghatározó szereplővé váljon. További részletekért látogasson el a Rackforest weblapjára.

[A Rackforest megbízásából készített anyag.]

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról